Min torsdag

Igår var jag lite turistig! Jag kände att jag behövde komma ut och se något annat än vårt område, så jag tog tunnelbanan till Flatiron Dristict - alltså där det här strykjärnshuset ligger! Jag tog foton, strosade runt och kollade i lite butiker som låg i närheten. Gillade verkligen det här området, och tyckte det var mysigt med Madison Square Park som låg där också. Köpte en väldigt fin midi-kjol inne på American Eagle. Känns lite som Hollister-stilen där inne, men tycker man kan hitta fina plagg. 

Efter några timmar på vift så tog jag tunnelbanan hemåt igen. Vilken var lite lättare sagt än gjort haha.. Dom har liksom en station, men olika nedgångar för om man ska uptown/downtown och även olika nergångar för alla linjer. Så det tog ett tag att hitta rätt plattform men sen gick det bra haha :-) Känner att det var bra att gå lite fel, för nu har jag verkligen lärt mig. Själva systemet är annars ganska lätt. 

Köpte iallafall med mig lite färsk frukt och satte mig i parken nära oss och bara varvade ner med en podd i hörlurarna. Vädret var dock rätt dåligt igår, det duggade mellan åt och var 14 grader. 

Sen landade jag hemma igen! Passade på att läsa lite bloggar, kolla youtube och se vad alla hade för sig hemma i Sverige under påskledigheten! Hann dock bara vara hemma i någon timme innan Frank kom.

Han slutade jobba vid 17 och då gick vi ut på ett ställe i närheten där vi bor och tog ett glas vin. Det var happy hour så all tapas och vin var nedsatt 50% :-) Dock är det ju redan så dyrt här så det vart ändå inte billigt haha. Mysigt var det iallafall och vi båda blev lite snurriga efter ett glas haha <3

Vi hade inga planer för kvällen men blev så sugna på svenskt godis, och vad gör man inte för lite godis? Jo vi åkte typ en timme haha... Vi tog tunnelbanan downtown och sen gick vi i typ en halvtimme för att hitta det lilla stället "Sockerbit" där massa svenskt godis säljs. Men oj vad gott godis dom hade, så vi blev som små barn. Att 1 kg kostade 300 svenska kronor är dock en annan historia... :-) 

Sen blev det hela vägen hemåt igen. Tror jag gick 1,5 mil nästan under hela dagen haha, helt sjukt vad man går mycket här. Vi var iallafall superhungriga och köpte med oss pizza på vägen hem och åt framför Robinson i soffan. Det satt så jäkla bra kan jag säga. Så rolig och mysig dag <3

Och nu sitter jag här! Jag vaknade för någon timme sen och har sen dess bara försökt komma till liv, och redigerat lite bilder. Jag har ju varit lite sjuk den här veckan och det känns som att det kom tillbaka idag så jag mår sådär. Har inga planer för dagen men det är 22 grader här, så ska nog gå ut på en promenad iallafall. F jobbar sent ikväll så blir nog ensam hela kvällen. 

Så ja, tyvärr är det inget riktigt påskfirande här. F jobbar nästan hela helgen och vi har typ "glömt" bort att det är påsk haha.. Tills man går in på Instagram och ser alla i Sverige leva loppan denna helg. Så lyxigt att ni har så fint väder <3 Nästan så man får lite hemlängtan :-) Men vi ska nog hitta på något också. En dag i taget, hoppas ni får en fin långfredag och glad påsk!


Gillar

Kommentarer