Min vecka

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej fina ni! Hur mår ni? Med mig är allt bra. Eller jag känner mig smått spridd och förvirrad i huvudet över allt med lägenheten. Det är sååå kul men också väldigt svårt och tidskrävande alltihop. Och vi bor ju som sagt i ett renoveringskaos där den enda möbeln vi typ har är en säng och en tv. Inte sådär jätteinspirerande att jobba hemma om man säger så. Eller det blir liksom att man vill pilla lite här och där samtidigt som man måste jobba, och det slutar med att jag liksom inte får något alls gjort haha.

Väska - HÄR

Matta - HÄR / Stol - HÄR

Dom här bilderna är iallafall från i fredags när jag och Bianca hängde lite i stan och åt frukost! Så mysigt och härligt att solen lyste på för fullt <3 Även om det fortfarande är bitande kallt så känner man ändå att våren lurar bakom hörnet. Oj vad jag längtar!

Och vad händer här hemma då i renoverings-väg? Jo man kan tro att det kanske står stilla och just nu är vi typ inne i en fas med massa fix som liksom inte syns sådär tydligt. Haha, inte jättekul med andra ord. Det ska tejpas, provmålas, spackas, gipsas och sen städas om och om igen haha. Visste inte att allt byggdamm var såhär jobbigt att ha och göra med. Tror vi sopar och svabbar golvet varannan dag minst.

Men det är ju sånt som måste göras för att vi ska komma framåt, och det gör vi. Även om det känns lååångt kvar tills vi kommer kunna bo här och kalla det "klart", så är ju även dom tråkiga stegen steg i rätt riktning. Är det något speciellt ni är sugna på att veta mer om eller vill att jag skriver om så är det bara att kommentera! Kram!

Gillar