Mina favoriter - på rea!

Inlägget innehåller reklamlänkar från Lyko.se och Sephora.se

Idag är det internationella kvinnodagen och flera butiker har erbjudande. Såg att Lyko och Sephora erbjuder 20% rabatt på allt smink nu! Så jag passar på att tipsa lite om mina absoluta favoriter i sminkväskan. Många har hängt med i flera år nu, medans några är nya. Skrolla ner så får du se <3

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

Fyra favoriter till basen. Pudret nr 4 har jag skrivit om så många gånger, men eftersom jag tycker att det är lite dyrt så funderar jag själv på att passa på nu när mitt ändå precis tagit slut. Det är iallafall ett "mineralpuder" som ska jämna ut och ge massa lyster, och det gör det verkligen. Känns inte heller att man har något på ansiktet vilket jag gillar. Resten av produkterna är perfekta om ni letar efter glow och bronze-produkter. 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR

Mina läppar mår fan inte bra av den här kylan haha. Så vanligtvis använder jag bara lypsyl för att dom ska se fina ut under vintern, men vill jag vara lite extra fin brukar jag använda läppglans eller ibland läppstift. Dessa är mina absoluta favoriter! Läppglanset i mitten är så sjukt bra, och väldigt fint. Inte sådär jobbigt kladdigt, och håller länge. 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

Är besatt av nagellack och tycker att det är så mysigt att måla naglarna. Det gör att man känner sig väldigt fin. Jag trivs bäst med ljusa, rosa, lila färger (mina favvo-färger ser ni ovan) och gärna rätt korta. Använder ALLTID Essie's nagellack då dom helt enkelt är bäst. Alla är på 20% nu också. Som överlack så använder jag alltid det här från Seche Vite och det gör att nagellacket torkar på typ 1 minut, och håller i en vecka minst. Det är på 50% nu så jag funderar på att klicka hem det. 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR

Foundation-favoriterna! Dom två från Lancome till vänster är nya men dom har snabbt blivit två favoriter. Nr 1 är en dagkräm med färg i, perfekt för dig som vill ha ett naturligt resultat. Och sticket från Hourglass är bara maaagiskt. Dyrt som fan dock, så är det någon gång ni ska passa på så är det nu. 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

Och vad jag använder för produkter till ögonen! Dom har jag inte bytt ut på flera år haha.. Varför göra det när man är nöjd? :-) För er som undrar om den gula pennan, så använder jag den i vattenlinjen på ögat för att öppna upp mer och se lite piggare ut. Väldigt bra tips! <3


Gillar

Kommentarer