Mina löften för 2018: Hur gick det?

Senaste två åren har jag faktiskt varit väldigt duktig på att skriva ner några nyårslöften för kommande året. Eller snarare mål vill jag kalla det. Dom här skrev jag ner i ett inlägg i början på 2018 och nu börjar ju faktiskt året röra sig mot sitt slut, så jag tänkte att vi kikar på hur det har gått: 

Flytta hemifrån - 
Jag fyller 23 detta år och det börjar faktiskt kännas som att det är på tiden att flytta ut haha. Med denna punkt ska jag också ta mig till banken och se om jag skulle kunna få något lånelöfte. Men i skrivande sekund så har väl jag och F nästan flyttat ihop hemma hos honom, eller jag är ju där typ hela tiden. Men vill att det ska bli på riktigt liksom. 

Min kommentar: Check! Jag har faktiskt flyttat till F ordentligt och känner mig väldigt hemma här vilket jag är så glad över. Senaste åren har jag bara inte haft något riktigt ställe där jag känner mig 100% trygg, så detta betyder massa för mig. Han har verkligen bjudit in mig och ta plats så numera känns det faktiskt som "vår" lägenhet istället för hans. 

Nå mitt sparmål på xxx tusen kronor - Jag var riktigt duktig på att spara under 2017 så jag vill självklart fortsätta detta. Att ha ett sparmål tycker jag gör det mycket roligare att lägga undan pengar varje månad och liksom lägga upp en plan för att jag ska kunna nå det. Det stora jag sparar till är väl en lägenhet. Men gärna också resor och körkort. 

Min kommentar: Check!!! Jag valde att inte skriva ut vad summan var, för det spelar egentligen ingen roll. Men detta klarade jag redan i juni och det vill jag verkligen ge mig en klapp på axeln för. Tycker verkligen att det är så roligt att spara pengar och göra "budgets" som ska hållas. 

Resa till 7 olika länder - Förra året hade jag 5 olika länder som mål, och var i 6 olika totalt. Så detta år kör vi på 7! Vill resa mycket!!!! 

Min kommentar: Hm.. Jag är inte helt säker. Jag har varit i Norge, Israel, Spanien (Palma), Danmark 3ggr. Ja, det är nog dom 4 länderna. Så det målet får jag faktiskt stryka, men jag är sjukt nöjd ändå med resorna. 

Börja övningsköra - Detta kan väl vara det mål jag känner är "viktigast" eller något jag inte längre får skjuta på. Jag har åkt så mycket kommunalt detta år att jag knappt vågar tänka på hur många timmar det blir totalt haha. Måste ta tag i körkortet snarast.

Min kommentar: Nääää, måste jag ens kommentera det här? Bättre lycka nästa år.

Starta eget företag - I och med att jag jobbar med mina sociala medier på heltid så måste jag faktiskt ta tag i att starta ett eget företag och sätta mig in i allt det där. Och även lägga ner mer tid på min blogg och sociala medier. Skaffa ny data är också ett prio! 

Min kommentar: Nej, på denna också. Eller delvis. Jag har tyvärr inte startat eget företag än vilket är lite dåligt av mig. Men jag har faktiskt lagt ner mer tid på mina kanaler, framförallt bloggen. Jag har liksom mer börjat se det som ett jobb (vilket det verkligen är) och fått in bra rutiner som funkar. Ny dator har jag också! 

Lyssna mer på min magkänsla och göra det jag själv mår bra av - Också en viktig punkt. Detta har jag typ insett nu under slutet av 2017. Jag måste lära mig säga nej när jag inte har ork eller lust, och börja lyssna mer på min egna magkänsla istället för vad andra vill. 

Min kommentar: Får lite ont i magen när jag läser det här, för jag inser att jag inte varit så snäll mot mig själv detta år heller. Jag börjar bli bättre på det, men jag har fortfarande sjukt svårt för att säga nej eller göra det jag verkligen vill istället för vad andra vill. 

Skaffa gymkort eller någon träningsform jag gillar - Suck, en klassiker.. Haha. Men mest för att komma ut, få ut lite energi och röra på mig. Jag har verkligen aldrig varit intresserad av att träna för att typ "komma i form" även om det är en bonus. Men det är inte så jag vill se på träningen, utan jag vill ha en hälsosam livsstil och det har jag verkligen inte haft senaste året haha. Har nog inte heller tränat sen i februari typ....

Min kommentar: Nej! Tyvärr är detta ett klassiskt nyårslöfte som verkar vara till för att brytas haha.. Lite synd tyvärr för jag vet att jag verkligen hade behövt och mått bra av att röra på mig mer. Men jag har iallafall hunden som får mig ut på promenader, och är jag inte hemma med honom så försöker jag ta mig ut och gå en gång om dagen iallafall. Bättre än ingenting. 

Vill ni att jag skriver ner mina löften för 2019 får ni gärna klicka på hjärtat här nere i inlägget <3

Gillar

Kommentarer