Mina mål för 2019

Ni var så många som ville läsa om vad jag har för mål inför 2019 så här kommer dom. Några lite ytligare och mindre mål, men många större för mig själv och mitt mående! Hoppas ni gillar det <3

- Nå mitt sparmål xxx tusen kronor. 

Under 2018 har jag varit rätt duktig på att spara och självklart vill jag fortsätta med det. Jag har satt ett rätt högt sparmål för mig det här året så jag kommer bli väldigt glad om jag når det :-) För det här året vill jag ha kul också och verkligen leva. 

- Lära känna 3 nya människor. 

Japp, behöver inte bli 3 nya bästisar direkt men jag vill lära känna lite nya människor i min omgivning. Inte för att jag behöver det, men för att man lär sig mycket av att träffa nya människor och av andras livsstilar. 

- Resa mycket. 

Jag vill resa massor det här året!!! Och passa på medans jag fortfarande är under 25 år och har liksom all tid i världen till det. Det ska verkligen bli en prioritet. 

- Bli bättre på att förlåta mig själv.

Det här är verkligen en viktig punkt för mig själv. Missat jag något, säger jag något fel, får jag ångest, tappar jag något osv - ja då ger jag mig själv jäkligt mycket skit för det och det kan göra att jag mår dåligt länge efter. Det spelar liksom ingen roll om någon annan förlåter mig, för förlåter jag inte mig själv så kommer jag må dåligt. Det måste jag bli bättre på - att låta mig vara lite mer mänsklig. 

- Besöka 5 städer jag aldrig besökt innan. 

Japp!! Vet inte varför haha, men det är dags att se lite mer än Stockholm. Det kan vara städer i Sverige eller utomlands. 

- Börja plugga.

Senaste två åren har jag satt "ta körkort" som ett av mina mål, men vi alla vet ju hur det har gått med det. Även om jag vill ta körkort så vill jag inte sätta för stor press på mig själv. Men att börja plugga ska jag försöka, antingen till körkort eller ta tag i någon kurs från gymnasiet. Nu har jag liksom all tid i världen och det finns egentligen inga ursäkter mer än att jag är lat och skjutit på de. 

- Flytta.

Flytta tillsammans med F och starta ett liv tillsammans<3 

- Tvinga mig själv att ta mig ut min "Comfort-zone".

Den här ska jag verkligen försöka kämpa med. Det ger en så mycket att göra saker man inte är helt bekväm med, och just nu känner jag verkligen att jag blivit lite för bekväm i min livsstil vilket nästan gör mig lite rastlös. 

- Sluta jämföra mig med andra.

Under 2018 har jag inte varit supersnäll mot mig själv. Jag har haft lätt att jämföra mig med andra, både när det kommer till utseende men även till personligheter, karriär osv. Det har typ sugit musten ur mig verkligen och min självkänsla och självförtroende har dippat rejält. 


Gillar

Kommentarer