Mina mål i höst

Nu har vi gått in i hösten ordentligt och jag tycker faktiskt att det börjar kännas. Här i New York får jag rätt bra rutiner enligt mig själv och det är skönt att ha lite ordning på hur mina dagar ser ut nu om man jämför med sommaren så jag automatiskt gick in i ett sommarlovs-mode när jag var hemma. Men nu är jag taggad på höst och allt det det innebär. Den här hösten har jag försökt sätta upp lite mål för mig själv, stora som små, för att känna att jag har något att sträva mot när jag är här och får dagarna att gå. Här har ni dom: 

- Börja plugga körkortsteori: Det här har jag kanske skrivit om hur många gånger som helst haha.. Men körkort lockar mer och mer för varje dag och jag tog faktiskt med mig teoriboken hit till NY så det måste bara bli av. Så jag börjar någonstans iallafall :-) 

- Utmana mig själv med att gå utanför min comfort zone: Det här är ju typ en daglig liten punkt för mig här. Kan handla om att gå och sätta mig ensam på ett café, åka någonstans där jag inte varit innan eller träffa någon ny kompis på en dejt. 

- Laga mat och baka oftare: Jag tycker att det är roligt att laga mat, men här i New York är vi dåliga på det då det typ kostar lika mycket (om inte mindre) att köpa take-out. Men jag har ju tid, ork och vill gärna försöka laga mer mat och testa nya recept. 

- Lära mig min kamera: Idag laddade jag äntligen ner Lightroom till min dator och nu ska jag verkligen lägga ner tid på att lära mig kameran och hur jag redigerar bilder bäst. Just nu har jag laddat in i kameran, redigerat i appar och sen laddat ner på bloggen. Kvalitén förstörs rätt mycket på vägen och kameran blir fylld av stora bilder som bara tar plats.. Men nu jävlar ska jag försöka lära mig min nya kamera mer. Tycker ju att det är så roligt och vill gärna ha mycket fina bilder från den här tiden i livet :-) 

- Vara snäll och inte kräva för mycket av mig själv: Kanske motsägelsefullt med tanke på att jag skriver här om mål och "krav". Men ska försöka vara snäll mot mig här i New York och inte sätta för mycket press på mig själv. Det är okej att inte hitta, åka fel med tunnelbanan, säga helt fel ord på engelska eller bara ha hemlängtan vissa dagar. 

Så ja! Inget hugget i sten men lite mål att tänka på i höst :-) Känns kul att ha en annorlunda höst från vad jag haft varje år då jag många gånger skrivit om att jag ofta blir lite deppig under hösten och får livskriser haha.. Men det här året hoppas jag på att hösten blir riktigt rolig, annorlunda och mysig <3

Gillar

Kommentarer