Mina senaste inköp

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skor - HÄR

Jag behövde verkligen ett par nya vita sneakers så jag är himla glad över dom här från Adidas! Älskar den här modellen som heter Supercourt och finns i massor av olika färger. Den här vit/beiga kändes mitt i prick på mig :-) Så så sköna dessutom! Jag beställde dom faktiskt från Zalandos junior sortiment så dom kostade endast 670kr, värt! 

Ring - HÄR / Armband - HÄR

När jag var i Köpenhamn tillsammans med Essie för några veckor sen så var vi på Maria Black's showroom för att titta på hennes smycken. Danskar kan ju verkligen det här med smycken, och typ alla mina favoritsmycken är från just danska designers. Dom var så gulliga och lät oss välja ut våra favoriter! Jag valde den här maaaagiska ringen och en kedja till armband. Älskar!! 

Vas - HÄR

Den här söta vasen köpte jag också innan Mexiko och den är ju så himla fin verkligen. Tycker även den är väldigt fin utan en växt/blomma i, blir som en liten skulptur :-) Den kostade endast 89kr och är ett riktigt kap, finns även i en större storlek! <3

Och så vidare till mina secondhand-köp jag gjorde igår! Först ut är dom här jeansen från Acne som jag är så himla glad för. Dom sitter som en smäck och jag har verkligen saknat ett par "mellanblå" jeans i min garderob, den här färgen funkar liksom året om. Det är lite svårt att fota jeans såhär haha, men dom är liksom rätt tighta vid rumpa/lår och sen är dom raka och rätt långa. Hittade dom på Emmaus! Kostade 300 kr. 

Den här fina brickan hittade jag också inne på Emmaus, tycker att den var lite retro men väldigt fin!! Den är ganska stor men blir nog väldigt fin att ha några tidningar på eller luta mot en vägg i köket tex. Eller servera födelsedagsfrukost på :-) Kostade 70 kr. 

Inne på Myrornas hittade jag den här skjortan på herravdelningen. Den kommer från Tiger och är i ett riktigt mjukt och fint material, känns nästan som helt ny! Tror att den kommer bli väldigt användbar, har saknat lite skjortor/blusar i min garderob. Den kostade 170 kr! 

Tycker ändå att det var en bra debut när det kommer till second hand! Det finns ju som sagt vääääldigt mycket i alla butiker och det är svårt att hitta saker man verkligen gillar. Jag valde kanske inte heller dom allra billigaste plaggen jag kunde hitta men jag har ju som mål det här året att handla mindre, men saker med mer kvalité som håller sig fina länge. Så jag kände att det var mer värt att lägga lite extra pengar på få saker jag verkligen kommer få användning av, än att köpa typ 10 superbilliga plagg som ändå bara kommer hålla i ett halvår. Gillar ni såna här inlägg där jag visar upp vad jag shoppat? Jag själv älskar att läsa såna inlägg hos andra bloggare :-) 

Gillar

Kommentarer