Mina senaste inköp

Inlägget innehåller reklamlänkar från H&M.com, Asos.com, Lyko.se

Grå vas - HÄR / Beige vas - HÄR

Dom här vaserna visade jag ju i gårdagens inlägg men dom får vara med ändå! Tycker att det blev så fint hemma nu och småsaker som vaser och lite blommor gör verkligen skillnad i ett hem. Den beiga kostar endast 79:- och den gråa 99:-. Så två riktiga kap!

Glow tonic - HÄR

Det här ansiktsvattnet från Pixi har jag hört mycket bra om men ville testa först så jag köpte en liten förpackning. På Target hade dom en hel hylla med produkter från Pixi så jag blev sugen på att testa mer, men det fick bli den här bara. Det är ett exfolierande ansiktsvatten som rengöra ansiktet och lämna ett glow. Vi får se om det funkar :-)

Skor - HÄR

Mina nya älsklingar!!! Älskar dom här skorna alltså. Jag har länge varit på jakt efter ett par snygga, men framförallt sköna, skor att gå i. Jag har typ bara gått runt i platta sneakers och får så ont i ryggen och fötterna av det. Här går jag ju en hel del på stan, och då behövs ett par bra skor. Dom här är även sjukt snygga, älskar att dom är lite retro. Köpte dom på Nikes egna hemsida på halva priset. 

Kofta - American Eagle Outfitters

Den här koftan är också en ny favorit i garderoben. Tyvärr är det lite varmt för en kofta nu, men senare i höst tror jag den kommer att komma till stor användning! Så mjukt material och inte alls stickig. Gillar att den är lite kortare i längden, men fortfarande är lite boxig och mysig. 

Skjorta - HÄR 

Bloggade ju om den här skjortan förra veckan, och i helgen hittade jag den! Så himla fin verkligen och perfekt som en jacka nu i tidig höst. Funkar ju även som en skjorta också. Behövde verkligen lite mer svarta plagg i min garderob, insett att jag bara har typ beiga, gröna och vita plagg haha..

Gillar

Kommentarer