Mina senaste inredningsköp

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag har varit SÅ dålig på att ge er en update om lägenheten senaste veckorna. Men följer ni mig på Instagram har ni säkert sett lite mer i realtid. Vi flyttade ju in i lägenheten igen förra helgen efter flea veckor av badrumsrenoveringen och slipning av golv. Det är fortfarande en del kvar men det kändes helt fantastiskt att plocka undan allt byggkaos och istället börja placera ut blommor, kuddar och göra piffet liksom. Som jag längtat efter just det!

Jag har verkligen inte kunnat hålla mig från att köpa lite nytt i inredningsväg. Här nedan hittar ni mina senaste inköp som jag är väldigt nöjd över :-) Direktlänkar till alla produkterna hittar ni under bilderna.

Påslakan set - HÄR

Vi köpte ju en ny säng till lägenheten, en 180cm bred och har därför varsitt täcke nu. Innan har vi sovit i en mini-säng med ett litet täcke haha. Så nu behöver vi plötsligt två påslakan-set och lite nya uppsättningar av sängkläder. Tycker verkligen att det är mysigt och kul att köpa just påslakan då det gör så mycket för rummet och känslan, och som ändå är lätt att byta ut när man behöver tvätta! Gillade det här randiga i vitt och lite grå/grönt. Tror det kommer bli väldigt fint, speciellt i sommar :-) Fanns i massor av flera färger!

Ljusstake låg - HÄR / Ljusstake hög - HÄR (30% rabatt!)

Hur söta var inte dom här ljusstakarna? Så himla nätta men väldigt lyxiga och klassiska. Kanske inte syns så bra på bilderna, men den ena är lite lägre och den andra lite högre. Den höga är nu nedsatt 30%!

Kanna - HÄR

Även den här är på rea just nu! Åh, blev verkligen glad över den här fina kannan i stengods! Den är ju väldigt fin att ha som just en kanna, men även som en vas med färgglada blommor i. Eller som jag tänkte att vi ska ha den, på köksbänken med redskap i! Tror den kommer gå lite ton i ton med färgen vi valt på luckorna! Finns även i vitt också :-)

Handkräm - HÄR / Handtvål - HÄR

Unnade mig en riktigt fin tvål och handkräm till vårt nyrenoverade badrum. Såna små detaljer tycker jag gör väldigt mycket och ser fint ut på handfatet :-) Sen doftar dom också fantastiskt! Kanske syns lite dåligt här på bilden men just dom här är lite gröna!

Karaff - HÄR

Tyckte också den här karaffen var väldigt fin!! Den kostade typ bara 150kr och det tycker jag att den var värd :-) Funkar ju även som en vas om man vill det!

Spegel - Enskede Kompani / vintage

Den här spegeln har jag spanat på hos Enskede kompani fleraaaa gånger haha. Det är en "vintage" spegel så det har bara funnits just den här med små skavanker. Och idag när jag gick förbi och hoppades att den skulle finnas så gjorde den det, och då kände jag att det var meningen haha :-) Älskar formen på den och att den inte är helt perfekt. Tror den blir fin på en vägg i sovrummet!

Dörrstopp - HÄR

Och till det mest otippade men det som jag kanske är mest nöjd med haha. Ett fint dörrstopp i läder från märket Muubs. Vi har några dörrar här i lägenheten som inte helt går att stänga med gångjärn och då tänkte jag på att det vore en fin detalj med ett sånt här dörrstopp. Eller när man vill att en dörr ska hållas öppen såklart :-) SÅ snyggt tycker jag! Det väger 3 kg och känns verkligen rejält i kvalitén. Nöjd nöjd nöjd!

Gillar