Mina senaste skärmdumpar

Tänkte att jag kan göra ett litet inlägg om mina senaste skärmdumpar. Allt från saker jag sett på instagram, läst, blivit inspirerad av osv! Först ut är dessa två. Till höger lite hemma-inspiration. Tycker att Filippas lägenhet ser så otroligt mysig och hemtrevlig ut samtidigt som den är väldigt stilren! <3 Och jag har nog 1000 skärmdumpar från när jag och F facetimeat haha.. Här var han gullig och hade köpt en tvål från Aesop han var lagom nöjd med <3 Saknar honom!!!!!

Inspiration till outfits under höst och vinter haha.. Behöver verkligen alla tips och all inspiration jag kan få. Älskade att dom här outfitsen såg så perfekt vardagliga ut men ändå snygga. Som att man inte ansträngt sig alls, fast man kanske gjort det. Haha.

Haha, den här artikeln från Aftonbladet la jag upp på min story idag. Rös typ till när jag läste att solen inte ens går upp alls under en månad uppe i norr. Trodde inte det var så illa haha.. Tänkte att det var som att leva i konstant natt typ haha. Men så skickade en följare som bor i Kiruna lite bilder till mig och jag känner bara att jag ångrar allt. Vill också ha ett sånt där vackert vinterland!! Rosa himlar och massa snö. Fan så mycket bättre än det här mörka, gråa och regniga vi har här i Stockholm nu. Undrar verkligen när vi ska få se sol igen....

Lite inredningsinspiration. Jag älskar Marketplace och har köpt typ hälften av mina möbler här hemma där. Tycker man kan göra riktiga fynd! Däremot missade jag det här galet vackra skåpet till höger. Herregud så perfeeeekt det är. Jag tvekade för att det hade förmodligen varit lite för stort för min lilla etta, men i nästa lägenhet ska jag leta efter något liknande <3

Haha det här är så sorgligt. Utsikten från mitt fönster i juni vs december. Vad fan hände haha... Tänk att det har varit sådär grönt en gång, det är ju nästan att man glömt bort det nu. Så fint ju. Jag har faktiskt fotat samma vy varje månad sen jag flyttade in i slutet av april och det är så kul att titta tillbaka på. Jag ska visa er varje månad i ett stort inlägg, men det hade varit så fint av avsluta december med ett vinterlandskap utanför, men jag börjar tveka på att det kommer hända hehe..

På tal om sommar, såhär vill jag duka matbordet när våren och sommaren kommer <3 Jag hade gärna hoppat över december och julen det här året och hoppat direkt till nästa år. Vill verkligen bara ha lite ljusare dagar och våren på ingång.

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,

Aj i själen av att se hur det faktiskt ser ut under sommartid i Sverige?!! Haha saknaaaar <3

nouw.com/isabylund