Mina skönhetsfavoriter i sommar

Inlägget innehåller reklamlänkar

Nagellack - HÄR / Aco Bronze gel - HÄR / Torrschampo - HÄR / Trind nagellack - HÄR / Ansiktsmask gul - HÄR / Ansiktsmask blå - HÄR / Aloe Vera kräm - HÄR / St Tropez Extra Dark - HÄR

Ni verkar ju gilla när jag skriver om skönhet och smink! Så här har jag samlat ihop ett inlägg med produkter jag använder allra mest nu i sommar, eller ja - typ inte klarar mig utan! Hoppas ni gillar det! <3 Länkarna hittar ni som vanligt under bilden!

1. Nagellack från Essie:
Jag älskar den här fina starka rosa färgen, nästan lite barbierosa. Men ser så somrigt och fint ut till bruna händer på sommaren, och livar upp vilken outfit som helst! 

2. Aco Bronze Gel: Klarar mig typ inte utan den här produkten! Det är en "dagkräm" som ger den perfekta natuliga solkyssta känslan :-) Perfekt när man vill vara osminkad, men ändå se lite brun och glowig ut. Den har inget skimmer i sig, men huden ser väldigt fin ut! Den ger även gradvis mer och mer färg till ansiktet. Så typ som en BUS för ansiktet! 

3. Torrschampo: Jag har nog testat typ 10-20 olika torrschampon, men kommer alltid tillbaka till Batiste. Det är fan bäst! Avskyr när torrschampon bara gör så att det nästan känns ännu smutsigare och knappt går att dra handen igenom.. Med detta känns det typ nytvättat haha! Förr kunde jag gå typ 1-2 veckor utan att tvätta när jag använde detta hehe.. 

4. Trind Natural Nail Repair: Om ni, som jag, har svårt att få era egna naglar långa och starka så kan jag verkligen rekommendera Trind. Det är ett genomskinligt nagellack som gör naglarna superhårda. Säger inte bara detta, utan det funkar verkligen SÅ bra! Det är liksom så starkt att det nästan gör lite ont första dagarna haha.. Vet inte om det är superbra, men som sagt - det funkar verkligen!

5&6. Clarins ansiktsmaskar: Dessa maskar för ansiktet är magiska! Speciellt den gula som ger så himla mycket glow och doftar mango. Nä, min hud känns aldrig så bra som när jag använder dessa! Punkt slut :-) 

7. Aloe Vera ansiktskräm: En ny kärlek i baddrumsskåpet. Om ni gillar typ en kylande "gel"-känsla i ansiktet kommer ni älska den här återfuktningskrämen. Den känns så himla fräsch och sjunker in i ansiktet på en sekund. Doftar även så gott! Och väldigt bra pris om ni behöver en ny kräm till sommaren. 

8. St Tropez Extra Dark: I Sverige får man ju räkna med att det inte är sol på några veckor ibland, då är BUS perfekta hjälpmedlet. Jag har inte testat just denna (fick nyligen hem den i ett pressbud), men det är St Tropez nyhet "Extra Dark" som ska passa perfekt nu under sommaren när man vill ha lite extra färg. Använder ju St Tropez väldigt ofta och det är lätt mitt favvo-märke när det kommer till BUS, så är säker på att jag kommer älska den här. Gillar

Kommentarer