Mina tankar inför Black Friday / Min önskelista

Inlägget innehåller reklamlänkar

Levi's jeans - HÄR / Kudde - HÄR / Ljuslykta från Klong - HÄR / Skinnbyxor - HÄR / Tvättkorg - HÄR / Bh - HÄR / Trosor - HÄR / Iphone - HÄR / Väska - HÄR / Ljusstake - HÄR

Imorgon är det ju Black Friday, och jag lovar er att tipsa er om massa reor men tänkte att det kan vara kul att se vad jag själv har i huvudet inför morgondagen och om jag ens ska köpa något. Det får vi se! Har några saker jag vill kika på om det är på rea och bland annat det här ovan (kommer absoluuuut inte ha råd med allt haha, men detta är på önskelistan iallafall). Är lite sugen på att köpa några nya kuddfodral hem, tycker detta i beigt är väldigt fint. Och sen är väl mitt nästa stora köp en ny telefon! Är inne på en 8 plus, men vet någon av er ifall iphones ens brukar vara nedsatta? Ska kolla det isåfall! Sen ska jag även spana in Levi's jeans som jag kollat på hur länge som helst nu men snålat med :-) 

På tal om Black Friday då. Det är ju typ årets största shoppingdag inför julen, men nu har det ju även fått en del kritik då det liksom leder till masskonsumtion. Och där håller jag faktiskt helt och hållet med, Black Friday har liksom blivit Black Week, Cyber Monday, Singles day och allt därtill bara för att vi ska konsumera så mycket som möjligt. Jag lyssnade på Andrea och Mathildas podd som dom släppte igår, och där pratade dom väldigt bra om Black Friday från olika vinklar. Så tips att lyssna på det! 

Jag kommer att skriva ett stort inlägg om dom bästa Black Friday deals:en imorgon (även på insta), dels för att det är väldigt efterfrågat men också för att det är en av dom bäst betalande dagarna för mig som bloggare. Det tänker jag inte sticka under stolen med. Men några av grejerna dom tog upp i podden var ett par tips så som att se till att ha en lista innan på vad du verkligen behöver, så att du inte bara spontanhandlar grejer bara för att. Viktigt! Och sen är det ju faktiskt inget "dåligt" med att handla på rea, många väntar nog i månader med att köpa saker för att ha råd med det när det väl är på rea. Jag är likadan, självklart vill vi fynda saker på rea istället för ordinarie pris om chansen finns. Men se såklart till att sakerna du köper verkligen är grejer du hade velat köpa även om det inte är rea.

Jag kommer absolut se till att själv följa dom här tipsen, och bara för att jag tipsar om massa reor så betyder det inte att jag själv kommer köpa allt. Det är snarare för att försöka samla ihop och sammansätta hela Black Friday till det jag själv tycker är bra deals. Alla vet ju att man annars kan sitta i timmar och bara bläddra igenom allting online. Jag hoppas ni tycker att det är okej! Och att ni hittar fina grejer online, se till att tänka igenom en gång extra bara och ta inga förhastade beslut <3


Gillar

Kommentarer