Mitt hår

Inlägget innehåller reklamlänkar från Lyko.se

Jag har fått så mycket komplimanger om mitt hår på senaste och det är verkligen så kul! Kämpar ju verkligen med mitt hår som ni vet och det är lätt att bli "blind" och inte se förändringar själv, så det är kul när andra påpekar att det vuxit eller ser friskt ut! :-) Tänkte gå igenom lite vad jag gjort för att få det att växa, samt vad jag använder för produkter när jag lockar det såhär osv. Häng på! <3 

TVÄTT + ÅTERFUKTNING: Jag måste erkänna att jag slarvat lite mer schampo och balsam här i NY då dom har lite annat utbud i bukterna (samt att sånt är galet dyrt haha), just nu använder jag den HÄR serien. En riktig budgetserie men jag är supernöjd med den faktiskt!

 Efter tvätt är jag alltid noga med att återfukta mina längder och då använder jag alltid den HÄR håroljan som just nu är på 45% rabatt. Borstar även ut håret försiktigt med den HÄR borsten som är anpassad för blött hår! För det är ju faktiskt som ömtåligast när det är blött. För att inte heller tvätta håret för ofta så är jag besatt av torrschampo haha, det HÄR budgetalternativet klarar jag mig fan inte utan.

STYLING: Jag har försökt hålla mig borta från locktänger och andra värmeverktyg under hela sommaren men lockat det lite mer senaste veckan. Jag använder den HÄR locktången (på 20% just nu!) som jag älskar. Tricket är att hålla kvar locken i handen i några sekunder innan ni släpper ut den. Då tycker jag lockarna blir mycket mer "bouncy" och håller längre. Vill jag att lockarna ska se lite beachy ut så lockar jag allt förutom sista 5 cm. Då ser även håret lite längre ut :-) 

Glömde helt värmeskydd!! Superviktigt innan värmeverktyg. Använder det HÄR som är anpassat för blont hår. Och efter sprayar jag lätt med den HÄR glanssprayen (även den för blont hår). Ibland vill jag få en lite mer "fönad" känsla i håret och då gillar jag den HÄR varmluftsborsten.

HÅRFÄRG: Oj vad frågor jag får om min hårfärg, så kul ju. Är väldigt nöjd just nu. Slingade mitt hår i slutet på augusti och säger alltid att jag vill ha ljusare beiga slingor som inte går hela vägen upp i hårbotten så jag slipper utväxt. Gillar även när mitt hår inte är alldeles för kallt. Tycker typ att det passar bättre till min hudton som är lite gulare. 

Men! Man måste ju typ ändå underhålla blont hår lite för att det ska se bra ut. Jag brukar köra på den HÄR färginpackningen någon gång varannan månad som ger håret mer glans och lite beigare/höstigare ton. 3 minuter räcker dock om ni inte vill ha för mörkt!! Dock släpper färgen rätt fort efter några tvättar. Ca 2 ggr i månaden tvättar jag håret med silverschampo och det HÄR är det bästa. En annan silverinpackning som är grym om ni vill ha lite kallare hår är den HÄR.

28 januari vs 23 september

Fan vad jag kämpat med att få mitt hår att växa haha, så länge jag kan minnas iallafall. Har varit så svårt i och med att jag använt massa värmeverktyg, blekt mitt hår och bara allmänt har ett rätt tunt skandinaviskt hår. Det verkar liksom aldrig vilja bli längre än till över brösten. Men äntligen tycker jag faktiskt att det börjat växa och känns långt! Titta bara på dom här bilderna som är tagna med typ 8 månaders mellanrum. Det är bra för att vara mitt hår :-) 

VITAMINIER: Jag kan rekommendera dom HÄR hårvitaminerna. Notera att man bör använda dom i minst 3 månader för att se resultat! Även dom HÄR har jag använt och är nöjd med. I dagsläget äter jag Biotin-tabletter som jag köpt här i USA på en vanlig affär. Tar även Zink dagligen. 

Utöver detta så är jag noga med att dricka mycket vatten, alltid använder schrunchies om jag sätter upp håret, fönar aldrig, använder inte speciellt mycket hårspray osv. Jag låter mitt hår vila så mycket som möjligt och slingar det max 1-2 ggr om året! 

Gillar

Kommentarer