Mitt senaste dygn i bilder

Inlägget innehåller reklamlänkar

Igår var jag hemma hos mamma hela dagen och myste med henne och vovven. Våra grannar kom över och fikade och vi fick för oss att göra egna ljus. Så mysig grej att göra, ljus är ju väldigt fint att ge bort. Jag var tråkig och gjorde ett vanligt vitt i den vita "koppen" ni ser till vänster, men mammas blev betydligt roligare och mer färgglada :-) 

Igår gnällde jag massa på att jag kände mig nere och trött på livet (haha..) så då tog jag tag i det lite. Bokade faktiskt en handledarkurs med mamma för att äntligen försöka komma igång med körkortet. Och sen bestämde jag att jag ska gå upp med F på mornarna resten av veckan för att testa, han går upp vid 6 vilket är sjukt tidigt för mig hehe. Men skönt när man väl är uppe, och viktigt för rutinerna tillsammans. 

Så idag var jag uppe med tuppen alltså! Men efter en dusch så hängde jag i soffan, åt frukost och bloggade och njöt av att vara uppe innan solen gått upp. Dagen blev helt plötsligt bra mycket längre! 

Efter att jag hade bloggat i några timmar och sen fixat mig så mötte jag upp Bianca. Vi tog tunnelbanan in till stan och satte oss på Reload för en salladslunch. Deras sallader är verkligen 10 poäng, perfekta lunchstället om man är inne i city.

Armband - HÄR

Sen strosade vi runt i butiker. Jag fick med mig en svart tjocktröja från Zara hem, men sen blev det bara fönstershopping. Hur fina är inte dom här armbanden ovan? Precis i min smak alltså! Dessutom är dom i äkta silver vilket är ett måste för mig. Blev lite sugen, men har redan mina favoritsmycken som jag inte vill byta ut just nu. 

På vägen hem så stannade jag och handlade lite middagsmat och när jag väl kom hem fick jag en sån ångest. Alltså ett tryck för hela bröstet typ.. Men efter ett tag försökte jag tänka bort det. Det som hjälper mig mot ångest är att försöka stanna upp och njuta av nuet, typ se fram emot att F snart kommer hem och att vi ska ha en mysig kväll tillsammans och bara vara. Försöker även tänka på en "5 by 5 rule", alltså det som inte kommer spela någon roll om 5 år, är inte värt mer än 5 minuters grubblande över. Är annars expert på att övertänka saker i all evighet. 

Så ja, F är påväg hem och då blir det en middag och sen bara mys i soffan resten av kvällen. Jag är spänd på att se vem av oss som somnar först idag efter att varit uppe såhär länge. (Det vi oftast tjafsar om är att han somnar i soffan efter middagen, men han går oftast upp före haha). Hoppas ni har haft en fin dag hörni <3

 

Gillar

Kommentarer