Möbler och inredning till nya lägenheten

Inlägget innehåller reklamlänkar

Det kliar i mina fingrar efter att börja inreda lägenheten nu!! Vi behöver ju köpa en hel del, och det säger jag ju typ hela tiden. Men det är för att vi aldrig tar tag i det haha.. I och med att vi renoverar så går ju all fokus och alla pengar på grejer till det och möbler känns inte som första prio. Men snart kommer vi ju stå där med lägenheten klar, och då vill vi ju gärna inte att det ska stå tomt, så det börjar bli dags att reka lite!!

Hade jag fått drömma hade jag velat inreda hela lägenheten med prylar och möbler från Norrgavel.. Är framförallt väldigt förtjust i deras stolar. Men det är däremot inte min plånbok haha. Fan vad dyrt det äääär.... men ack så fint. Älskar dom här pinnstolarna men det kan jag nog bara fortsätta drömma om hehe.

Men här har vi iallafall ett budgettips! Jag hade helt missat att Rusta fått in riktigt fina mattor. Dom här i ull är ju så himla fina och ser så lyxiga ut? Mattor kan ju vara riktigt dyrt men här får du en stor ullmatta för ca 1000-2000kr. Tycker det är väldigt bra. Jag var och kikade på den vänstra till sovrummet idag och tror faktiskt jag ska köpa den. Vi har ett rätt stort sovrum (och väldigt kalla golv) så jag tror att en matta under sängen kommer göra sovrummet extra ombonat och mysigt.

Taklampa - HÄR / Vägglampa - HÄR

Belysning och lampor är något jag tycker är sjukt svårt. Men dom här från &Tradition är jag väldigt hooked på. Är sugen på en till över matbordet i vardagsrummet, och kanske två små av vägglamporna som sänglampor ovanför sängen. Det hade varit fiiiint.

Karaff - HÄR / Bordslampa - HÄR

Här är iallafall något jag beställt! Bästa prioriteringen: en karaff! Hehe. Men den här från Georg Jensen är ju verkligen en inredningsdetalj och så himla fin. Även lampan som var nedsatt ordentligt klickade jag hem. Tycker den är gullig, och blir nog fin på en hylla eller i ett fönster!

Hissgardin - HÄR

Och en till grej som faktiskt är påväg hem till oss i detta nu. Hissgardiner som jag drömt om länge!!! <3 Äntligen. I vårt vardagsrum/kök, alltså det större rummet, har vi två fönster och där ska dessa få vara. Var osäker på om jag ens ville ha gardiner där inne och uteslöt ganska fort såna långa hängandes. Men eftersom det rummet har väldigt mycket solinsläpp och förmodligen kommer att bli väldigt varmt på sommaren så ville vi ändå ha något att kunna dra för med, så två hissgardiner i vit linneblandning fick det bli. Tycker att det är så himla fint och hoppas verkligen att dom passar bra.

Dom här hyllorna i ek såg vi inne hos Norrgavel här om veckan och jag har inte kunnat sluta tänka på dom sen dess. Så enkla, klassiska och fina. Dock är dom inte superbilliga direkt haha, men jag funderar på att köpa en att ha på en vägg i vardagsrummet!

Och till sist, soffor! Att köpa en ny soffa är kanske inte heller vår första prio (först ut är bord + stolar) just nu men det är ändå något vi vill. Främst en lite mysigare än den vi har nu, och lite större. Jag tycker att dom här från MeliMeli är väldigt fina i färgerna khaki och off white! Är det någon av er som har en soffa därifrån? Kan ni rekommendera dom?

Gillar