Mörka dagar

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jacka - Uniqlo förra året (identisk HÄR) / Tröja - HÄR

Fyfan för såna här mörka dagar alltså. All cred till er som tar er upp tidigt på mornarna när det fortfarande är kolsvart. Jag kom knappt upp vid 8.30-9 idag, det kändes som att jag hade vaknat upp mitt i natten typ haha.. Är så galet trött på mornarna nu! Känns som solen knappt gått upp alls idag, det har varit mörkt prick hela dagen. Jaja.. Jag åkte hem till mamma på förmiddagen iallafall och har varit här i ett par timmar nu och jobbat. Ska precis gå ut och gå en liten sväng med Nelson och sen hem och jobba bara. Det är inte så roligt att blogga om sina dagar när dom bara ser ut såhär.. Har ni något tips på något ni skulle vilja läsa om så får ni gärna hojta till <3 Hade uppskattat det!

Gillar

Kommentarer

Aurora
,

Hej Tove! Jag tycker att det är mysigt att läsa om dina dagar även om du inte gjort så mycket 😊 Men här är några tips på vad som hade varit kul att läsa om: enkla recept (typ från när du lägger upp bilder på maten du lagar här eller på Instagram), dina favorit restauranger/caféer i Stockholm (kul att spara ner tills man kan resa lite mer igen) och om du har några tankar kring nästa år 😊 Kram!

Elsa
,

Vilken storlek har du i din jacka från uniqlo? sugen på att köpa en jacka därifrån, så fina <3

tovewaldemar
tovewaldemar ,

Jag har storlek M på mina plagg därifrån! Har vanligtvis 36-38 😊

nouw.com/tovewaldemar
Elsa
,

vilken storlek har du i jackan från uniqlo?

Jennie
,

Hej fina! Hade varit kul att läsa om dina och F's gemensamma drömmer efter pandemin, Lite före och efter bilder på din lägenhet nu när du kommit till rätta och målat etc, Dina tankar kring framtiden gällande plugg & jobb eller gällande att du valt att inte plugga vidare <3

malinkirstine
malinkirstine,
Elina
,

Vill bara säga att jag verklig uppskattar din blogg, man blir så lugn och harmonisk av att läsa den trots att det inte händer så mycket!!

Skulle du kunna lägga upp inspiration på överdelar man kan ha till ett par blåa jeans?