My everyday jewellery

Inlägget innehåller reklamlänkar från Thomassabo.com

Får fortfarande ofta frågor om mina smycken jag alltid har på mig. Allt från ringar till armband och örhängen. Så här nedan har jag länkat alla produkter som dagligen används, många av dom tar jag liksom aldrig av mig så dom är en del av mig :-) Alltid i silver såklart, men nästan allt finns även i guld för er som föredrar det <3

Snurrad ring - HÄR / Ring med "diamanter" - HÄR

Dom här två är relativt nya i min samling, men så fina, eller hur? Dock ser det ut som att jag är förlovad och gift på bilderna haha, men det var bara för att det är lättare att fota med höger hand - så nu fick det bli vänster. Men gillar att dom är fina att ha tillsammans! 

Halsband med små "mynt" - Pernille Cordyon / Bricka med gravyr - HÄR 

Åh vad jag är kär i dom här halsbanden, dom känns verkligen jag. Det med gravyr är ju det gulligaste jag äger, T<3F står det! Gillar lilla kanten runt också. Så fin present att ge bort eller unna sig själv. Gravyren ingår i priset och man kan göra allt från fina datum till olika symboler eller initialer. Finns ett "verktyg" på hemsidan där du kan testa ut precis hur du vill ha det och se innan du beställer hur det kommer se ut. Så bra! 

Tjockare ring - All Blues / Tunn bubblig ring - HÄR

Den tjocka ringen har jag haft på mig i snart ett år. Jag fick den av F när jag fyllde år i somras och är så glad över den. Har även ett armband i samma "modell" som jag fick av honom när vi började dejta, älskar att dom är så unika. Den lilla passar in bredvid och är så söt! <3

Armband - Pernille Cordyon

Och till sist har vi ett armband i samma serie som mitt halsband. Det här köpte jag i Köpenhamn för något år sen, gillar det jättemycket. Hittade ingen länk nu tyvärr, men vet att det finns att köpa på Grandpa och Illum Bolighus (finns i stan och i MOS), tror även Åhlens har det. 

Gillar

Kommentarer