My hair

Inlägget innehåller reklamlänkar från Lyko.se & Herminehold.com

Brun hårklämma - HÄR

Såhär ser min frisyr ut typ 80% av tiden haha. Det är så himla skönt att få bort håret vid ansiktet och även väldigt fint tycker jag. Man ser liksom fixad ut trots att man bara dragit bak håret i en klämma. Denna är väldigt fin dessutom, och jag älskar trenden med såna här fina klämmor i olika modeller och färger. Gillade hur den här smälter in lite i min hårfärg men tror även den är sjuk fin på brunetter. 

Ni brukar gilla när jag uppdaterar om min hårvårdsrutin, så det här blir ett längre inlägg med fokus på hår. Allt från tips på uppsättningar men även vad jag använder för produkter och tips dagligen.

1. Hårwrap - HÄR / 2. Silverinpackning - HÄR / 3. Wetbrush - HÄR / 4. Värmeskydd - HÄR / 5. Schampo + Balsam för torrt hår - HÄR / 6. Hårolja - HÄR / 7. Skimmerspray för blondiner - HÄR

Får mycket frågor om produkter jag använder, och tro mig, jag har testat mycket för mitt hår. Äntligen känns det som att jag hittar produkter som mitt hår gillar. Jag har väldigt torrt hår, eller framförallt mina blekta längder är torra, så det här schampot och balsamet från Kevim Murphy är dröm. Sen måste jag även säga att jag är så nöjd över hur min hårfärg ser ut nu, och det kan jag nog tacka silverinpackningen. Fan vad grym den är, räcker med att använda en gång varannan vecka. Två andra produkter jag numera inte klarar mig utan är min hår-wrap som torkar håret på ett snabbt och skonsamt sätt, och även en wet-brush som funkar till både fuktigt och torrt hår. 

Grön klämma - HÄR 

Bästa håruppsättningen om vill vara snäll mot håret. Jag försöker undvika att sätta upp mitt hår så mycket som möjligt, men när jag gör det så är jag noga med att antingen ha en scrunchie (här hittar ni dom finaste i silke) eller en sån här större klämma som inte sliter så mycket på hårstråna. Tycker det är fint när man ser kontrastens mellan mina ljusa slingor och mörkare botten när jag sätter upp det, det händer liksom något :-) Hur som helst, den här finns i flera olika färger men den här gröna är ju väldigt vårig och fin. 

Som ni vet försöker jag ju spara ut mitt hår så långt som möjligt haha, så jag undviker också värmeverktyg så mycket jag kan. Men till er som frågar hur jag stylar mitt hår. När jag lockar använder jag den HÄR lite större locktången, och när jag plattar eller gör lite mer svall använder jag den HÄR plattången. Alltid med värmeskydd innan, och aldrig över 180 grader. 

Grön klämma - HÄR / Brun klämma - HÄR

Dessa två kommer från Hermine Hold som är Isabella Löwengrips nya märke. Dom har nyligen fått in massor av fina hårdetaljer. Spännen och klämmor i olika former, scrunchies och scarfs. Anger ni koden "TOVE15" får ni 15% på hela sortimentet i en månad från och med idag. Perfekta påskpresenten till någon ni gillar eller er själva <3

Shoppa resten av sortimentet HÄR.

Gillar

Kommentarer