Några bilder från min dag

Hej fina ni! Hur mår ni? Med mig är det bra. Idag åkte jag in en snabbis till stan då jag skulle kolla på en badrumsmatta, hittade dock ingen jag gillade så smet in på Zara och där kommer man ju sällan ut tomhänt haha. Köpte den här fina blusen i linne och även dom beiga byxorna ni ser på vänstra bilden. Riktigt sköna, långa och fina. Blir fint tillsammans i sommar med ett par sandaler! 

På vägen hem från stan stannade jag och handlade mat och sen när jag kom hem så möttes jag av det här hängandes på dörren! Minns ni att jag bloggade om det här blåa mys-setet? Soft Goat hade snappat upp det och skickade hem den fina tröjan. Kan vara det mysigaste jag haft på mig! 

Väl hemma igen så städade jag lite, slängde gamla blommor och flyttade runt lite möbler. Det är fortfarande rätt kaos här, och väldigt tomt så egentligen är det mest möbler vilket gör att allt ser rätt tråkigt ut... Men nästa inköp är gardiner, lite tavlor, ett soffbord, ett sängbord (testade bara med den här pallen) och en spegel. Och några fler smålampor. Tror jag bara får acceptera att det kommer ta lite tid innan det liksom känns sådär ombonat och fått sig en helhet. 

Sminkade mig för första gången på riktigt länge. Under den här flytten har jag känt mig otroligt sunkig haha, knappt tvättat håret eller sett mig i en spegel. Har ju bara en liten spegel i badrummet över handfatet, men det har varit ganska skönt om jag ska vara ärlig :-) Nu kändes sminket bara som ett tjockt lager och tvättades bort så fort jag kom hem. 

Vid 19-tiden tog jag mig ut på en liten promenad här i området. Solen sken på ordentligt och det var så vackert att se alla solstrålar lysa upp träden och husväggarna. Drömde mig bort till att bo i hus, det finns så mycket fina här och jag älskar att gå och kolla på alla olika stilar :-) Väl hemma igen lagade jag lite lax och potatis till middag och nu väntar jag in att ph ska börja. Det är ju finalvecka den här veckan och det känns typ skönt att det snart är slut haha, den här säsongen har tyvärr inte varit den bästa. Hur som helst! Ville bara kika in och berätta om min dag, hoppas ni mår bra. Kram! <3

Gillar

Kommentarer