New in - Mina senaste inköp

Inlägget innehåller reklamlänkar från H&M.se, Ginatricot.se, Weekday.com

Manchesterjacka - HÄR

Den här var inte lätt att fånga på bild som ni ser haha, ursäkta för det. Men är kär i den här beige/gröna manchesterjackan jag köpte för två veckor sen! Nu saknas det bara en rejäl vår i New York hehe, ska strosa runt i den :-) Den kommer ifrån herravdelningen, men tycker inte att det gör något. Älskar modellen på den med fickorna och att den är lite längre. Alla jackor på damavdelningen har typ en tendens att alltid sluta vid midjan?? Men den här är jag nöjd med, min mamma gillade den så mycket att hon köpte en till sig själv också, haha. 

Beige/vita jeans - HÄR

Äntligen har jag ett par krämvita/beiga jeans! Har ju bloggat om det massor av gånger men aldrig hittat några jag fastnat för. Dom här hittade jag i helgen på rean för endast 200 kr. Dom är typ lite lösare, fast dom sitter åt vid rumpa och ben. Så sköna! Höga i midjan också vilket jag älskar. 

Manchesterskjorta - HÄR

Fasen vad jag har fått mycket frågor om den här skjortan alltså haha. Den köpte jag på Gina för några veckor sen, men jag hittar fan inte den på hemsidan? Den verkar typ redan sålt slut tyvärr. Såg dock några i butik i helgen, så man får nog leta sig fram och ha lite tur med sig. Den heter iallafall Cory och HÄR har ni en bättre bild på den ifall ni vill fråga efter den. Jag har storlek M. 

Solglasögon - HÄR

Sen har vi ett par solglasögon jag tyckte var coola. Gillar modellen, men framförallt var dom sjukt sköna att ha på huvudet haha. Dom var billiga och kostade nog inte mer än 79:-. 

Sneakers - Dinsko

Nya sneakers! Så vårfräscha alltså. Dom här köpte jag då jag ska göra ett samarbete om några veckor, men satan vad jag gillar dom. Dom kostade bara 399:- och är väldigt lätta och sköna att ha på sig. 


Gillar

Kommentarer