New in - smink

Inlägget innehåller reklamlänkar från Lyko.se

Wiiee äntligen lite nya godsaker till sminkväskan <3 Idag var jag på Ulta, en gigantisk sminkbutik som har allt från NYX till Kylie Cosmetics. Och allt inom hud och hårvård också! Hittade lite fina saker jag är väldigt nöjd med så kolla här nedan för närmare titt! 

En av anledningarna till att jag åkte dit var för att jag visste att dom har märket Colourpop jag hört massa bra om. Det är ett budgetmärke men är väldigt känt och hypat på youtube då dom har riktigt bra smink. Dock hade dom inte alls mycket i butiken så nästa gång beställer jag nog från deras egna hemsida där dom har bra mycket mer.

Köpte iallafall den här ögonskuggspaletten som heter "Fame". Den innehåller 12 skuggor, både matta och skimriga. Det jag gillar med den är att den innehåller både lite varmare men även kallare färger. Alla paletter jag har nu är så himla röd/orangea och ska jag vara ärlig så har jag tröttnat lite på det. Dock kom färgerna inte riktigt fram här på bilden, dom bruna i mitten är lite mörkare. Så himla taggad på att testa den, dom skimriga är så sjukt fina och pigmenterade. Denna kostade 23 dollar vilket motsvarar typ 220 sek. 

Köpte även den här highlightern från Colourpop. Det är deras "Super shock cheek" highlighter som är rätt krämig i konsistensen. Jag tog den i färgen "Lunch Money" som är ljusbeige/guldig. Älskar verkligen konsistensen på den här, har börjat föredra mer krämhighlighters är puder, just för att det ser mer naturligt och fuktigt ut typ. SÅ sjukt fin, och tror den är så fin som ögonskugga också. Den kostade bara 8 dollar vilket är supervärt. 

Strobe cream - HÄR (20% rabatt!) 

Skrev ju om den här igår och gick runt och klämde på den idag. Men tycker dock att den är lite dyr, och jag har ju aldrig testat den - så när jag hittade den här mindre förpackningen så slog jag till. Det är alltså en strobe-kräm som ska ge mer glow till ansiktet. Perfekt att använda innan sminket eller blanda med sin foundation. Eller bara ha själv i sommar när man vill se lite fräsch ut osminkad.

När jag kom hem idag såg jag dock att den här ändå är 30ml vilket ändå är lagom mycket, den kostade 14 dollar. Och en full-size med 50ml kostade 34 dollar...? Rätta mig om jag har fel, men då är det ju smartare att köpa två små och få mer + betala mindre haha. Det var ju konstigt men jag känner mig nöjd hehe.

Fix plus - HÄR 

Sen unnade jag mig en Fix + från Mac. Hört supermycket bra om denna och typ alla jag känner använder den, så ska bli kul att testa. Den ska liksom göra så att ansiktet ser mindre "pudrigt" ut och att lagerna smink smälter ihop lite bättre. Bra förklaring haha. Men det ska göra så att sminket sitter och ser bättre ut iallafall! Denna gjorde jag dock INGET kap med, för här kostade den 25 dollar och i Sverige under 200kr. Jaja, det får vara :-) 


Gillar

Kommentarer