New in

Inlägget innehåller reklamlänkar

Åh vad länge sen det var jag gjorde ett sånt här "new in" inlägg, men jag har saknat det :-) Älskar själv att se hauls på bloggar och youtube. Men här visar jag mina senaste inköp när det kommer till kläder och skönhet <3

Mom jeans - HÄR

Äntligen har jag ett par mom jeans. Jag har i princip bara tighta svarta jeans i min byxgarderob och det blir lite väl tråkigt att ha dom till allt. Så äntligen ett par lite roligare svarta byxor som passar till allt. Dom är rätt korta, lite gråsvarta och ganska raka nere vid benen. Dom sitter tight vid rumpan och midjan, men är annars lite lösare vilket så så skönt. Älskar Bikbok's jeans, men hade önskat att dom var liiiite längre kanske på mig som har långa ben. Men dom blir sjukt snygga till högre ankelboots. Jag har storlek S! 

Locktång - HÄR

Hallelujah, äntligen en ny locktång! Och inte vilken som helst, utan en ghd. Jag har suktat efter dessa i flera år då dom ska vara "bäst" och mest skonsamma för håret, men dom är ju rätt dyra. Dock har Lyko 20% på allt från ghd just nu. Ser så mycket fram emot att testa den här. Jag valde den bredaste tången som är 32mm, för att få lite mer svall och större lockar. 

Shimmer spray - HÄR (15% rabatt!)

Den här skrev jag ju om förra veckan så nu är jag lagom pepp och att prova den. Det är en vårdande spray för blont hår som ska ge extra glans och göra håret mjukare. Jag får ganska torra längder eftersom jag har blonderat mitt hår, men denna är till för just det! SÅ fin är den också med allt skimmer i haha...

Brun utan sol droppar - HÄR

Den här skrev jag ju också om i det inlägget och ni var flera som själva hade den och älskade den, så då kunde jag inte låta bli att köpa den igår inne i stan. Det är alltså brun utan sol droppar som man blandar med sin dagkräm för att få en naturlig färg och mer glow. Jag använde ju rätt ofta BUS nu under vintern, men föredrar helt inte att ha det i ansiktet då jag tycker att jag typ ser grön/grå och fläckig ut, och för att mina porer syns typ dubbelt så mycket. Nä, det ser bara inte fräscht ut. Så nu hoppas jag att detta funkar, älskar Clarins som märke och hon i butiken sålde på mig den rätt bra haha :-) 

Schampo och balsam duo - HÄR (15% rabatt!)

Och till sist har vi lite nytt schampo och balsam. Typ varje gång jag varit hos frisören så får man ju en nytändning och vill ta hand om håret på allra bästa sätt. Jag har som sagt rätt torrt hår pga alla blekningar, så jag behöver all fukt jag kan få i den här kylan. Dom här heter "hydrate me" och ska ge håret maximal återfuktning. 


Gillar

Kommentarer