New in

Inlägget innehåller reklamlänkar

Parfym - HÄR

Igår köpte jag den här parfymen inne i stan på & Other Stories! Ett väldigt spontant köp men jag är supernöjd för den luktar nämligen såååå gott. Rätt söt, men ändå inte för mycket, och den har ändå ett djup typ. Miami Muse heter den! Tycker även att flaskan är så himla fin och clean!

Här nedan har jag samlat mina tre absoluta favoriter i parfymväg som just nu är på 20% rabatt:

HÄR / HÄR / HÄR

Ni vet ju att jag är smått obsessed med mitt hår just nu och håller på med en massa vitaminer och oljor hit och dit. Hatar inte direkt att läsa på om vad som är bra för håret haha.. Men jag får väldigt lätt kluvna toppar, och dom går av väldigt lätt vilket gör att mitt hår inte blir speciellt långt. Läste dock mycket om att det kan vara bra att sluta torka håret med en frotté handduk efter man duschat och håret är väldigt ömtåligt. Så den här "handduksturbanen" köpte jag här om dagen, den ska göra så håret torkar fortare och själva tyget ska vara skonsammare för håret. Jag köpte den på Apoteket för 79:-, ni hittar en liknande HÄR

Och sen köpte jag även ett örngott i ren satin inne på Åhlens! Det ska också vara bra för håret, för håret gnuggas väldigt mycket mot kudden på natten och topparna går av - så ett mer silkigt örngott ska vara jättebra. Även hört att det ska vara bra för hyn, men jaaa jag läser ju en del skit på nätet och är som sagt väldigt lättsåld haha. Ni hittar ett liknande HÄR.

Läppglans - HÄR

Sen köpte jag även ett nytt läppglans från Lumene. Har haft det här innan och älskat det så jag köpte ett nytt i en mer ljusbeige/rosa färg, dock är den ganska genomskinlig men så fint och inte alls sådär jobbigt kladdigt. Passade även på att köpa några extra hårklämmor. Köper alltid mina på The Flying Tiger, dom kostar 10:- för 4 st vilket är så bra. Dom är matta och lagom stora så mitt hår glider liksom inte ur dom! 


Gillar

Kommentarer