New in

Inlägget innehåller reklamlänkar från thomassabo.com

Berlock med gratis gravyr - HÄR / Kedja i silver - HÄR

Men herregud kan det här vara det gulligaste halsbandet jag sett? Tror nog det haha. Så himla fint och personlig. T <3 F liksom :-) Det bästa med den här berlocken är att det ingår gravyr och man kan liksom se en "förhandsvisning" av hur det kommer se ut vilket känns tryggt. Satt och lekte och velade med det där i typ en halvtimme haha.. Finns så mycket roligt. Antingen kan man gravera in ett datum, eller bokstäver och massor av olika symboler så som en glad gubbe, hjärtan, stjärntecken, ett litet körsbär, en tass osv osv. Väldigt fint! 

Ring med vita stenar - HÄR / Bubblig ring - HÄR

Och dessa ringar då! Thomas Sabo är ju kända för deras armband med berlockerna på, men lätt att missa att dom har så mycket mer än det. Tex massor av fina och enkla ringar. Älskar dom här två och tycker dom gjorde sig fint på samma finger. 

Ring - HÄR 

Och denna fina <3

Ormörhängen - HÄR / Ringar - HÄR

Älskar örhängen och typ ännu mer sen jag gjorde ett till hål i örat haha. Man kan byta runt precis som man vill vilket är kul! Hur coola var inte orm-örhängena!? Så snyggt att bara ha ett på ena sidan. Dom silvriga ringarna är jag så nöjd över. Använder alltid såna till vardags (och fest!) men har bara haft ett par i stål innan som jag inte vågar duscha med. Dessa (eller ja, alla smycken här ovan!!!) är i äkta silver, och trots det så är dom sjukt lätta vilket jag gillar. SÅ klassiska!

Gillar

Kommentarer