New in

Vit t-shirt och väska - Carin Wester


I helgen köpte jag dessa två plagg. En ordentlig, lite tjockare vit t-shirt som var riktigt behövligt i min garderob. Har typ inte ordentliga basplagg, bara typ crop-tops och sånt haha, men har saknat en bra vit tisha man kan ha till allt. Eller bara som den är, vilket är så snyggt. Gillade att den var lite grövre i materialets. Väskan då <3 Hittade den av en slump och kände bara yes. Har varit ute efter en ljus väska ett tag och länge velat ha en beige enkel. Så föll pladask för den här som jag tror kommer bli så fin i vår och sommar. Den kostade 349:- och t-shirten 249:-. 


Sämst bilder tyvärr! Men det här köpte jag i den inredningsbutiken jag pratade om, som ligger i Sköndal. Spritstorget heter den! Till höger är det en liiiten liiiten skål med en liiiiiten litttten sked. Tanken är att jag ska ha lite salt i den och typ ha på bordet. Så gulligt! Älskade den lilla silverskeden, den är verkligen mini. Och sen har vi en ljusstake eller vad man ska kalla det. Det är som en skål i betong och så sätter man ljuset i mitten. Sett såna här på massa fik och alltid tyckt att dom är så fina. Bakom den lilla skålen så ser ni mer hur den ser ut, självklart finare med ett ljus i :-)

Skor - Adidas


Och sen pratade jag ju om träningskläder igår och nämnde att jag köpt ett par träningsskor jag ska ha när jag tränar eller bara promenerar. SÅ snygga!!?? Älskar dom. Väääldigt sköna och ger perfekt med stöd och liksom lite ”studs” när man går. Pure Bounce + heter dom <3Gillar

Kommentarer