New in

Tänkte visa er lite vad jag shoppat här i New York än så länge. Trodde faktiskt att det skulle bli mer, men det har ändå blivit en del. Anledningen är typ för att jag inte hittat så galet mycket, och för att det är så pass dyrt. Trodde jag skulle gå loss på typ Forever21 osv, men det ser ut som kaos därinne och alla plagg ser ut att vara för barn typ haha.. Men men, är iallafall väldigt nöjd med det jag köpt. 

Den här helt fantastiska toppen köpte jag idag inne på Topshop. Dom har faktiskt mycket fint, men somsagt så är det rätt dyrt. Eller snarare är det väl dollarn som är hög just nu och svenska kronan låg. Dom är iallafall sjukt trevliga där inne och alla vill hjälpa till överdrivet mycket, gick typ i 5 minuter och tre personer hann fråga mig om jag ville ha en påse eller behövde hjälp med något haha.. Dom är ju bara snälla, men som svensk så backar man typ. Blir ni också så? 

Tror iallafall att jag kommer få mycket användning av den här lilla blusen/toppen. Såååå fin till jeans, en kjol eller jeansshorts i sommar.

Köpte även dessa jeans inne på Topshop idag, dom har väldigt mycket jeans och i allt från typ längd 26-36, så det finns absolut något för alla. Dessa är raka i modellen och lite croppade, dom sitter inte heller supertight. Perfekta vår och sommarjeansen! 

Den här mascaran visade jag ju er för några dagar sen, men tar med den igen då jag testat den nu. Den är faaaan grym!!! Ger så långa och separerade fransar. Jag älskar ju telescopic men denna är nog nästan snäppet bättre då den ger ett mer naturligt och resultat och blir inte alls "för mycket" eller kladdig. Köpte de på Target men den finns i vilken butik som helst typ och kostar under hundralappen. 

Men hur fin är inte den här bikinin? Alltså är kär! Den känns väldigt jag :-) Är dock inte helt hemma med hög midja men tycker det är så snyggt, speciellt när man inte visar liksom allt där nere haha... Denna underdel är lite mer täckande. Också från Topshop. 

Till sist har vi den här mysiga tröjan jag köpte på American Eagle. Den är så mysig och skön och passar perfekt typ hemma men även snygg till jeans eller en kjol i sommar. Redan hunnit använda den massor! <3


Gillar

Kommentarer