New in

Inlägget innehåller reklamlänkar från H&M.com & Åhléns.se

Klänning - HÄR

Det här är ju klänningen jag köpte igår på rean, men ville ge er en lite närmare titt på hur mönstret och materialet ser ut. Hur gulligt är inte mönstret, och jag älskar blandningen av färger. Dock så tror jag att jag måste byta den till en mindre storlek, och hittar jag inte det så får den nog åka tillbaka! 

Strandväska - HÄR 

Jag har varit på jakt efter en större strandväska i tyg så jag blev superglad när jag hittade den här. Den är så himla rymlig samtidigt som den är väldigt lätt och smidig. Den känns liksom väldigt rejäl :-) Jag köpte den för 199:- men såg nu att den var nedsatt 50%, ett riktigt kap! 

Keps - HÄR 

Den här kepsen köpte jag också inför Palma. Jag är ju inte supermycket för solglasögon, men däremot vill jag gärna skydda huvudet och ögonen mot sol när jag är på stranden. Då passar ju en keps! Superskönt att ha om man bränt sig eller bara vill kunna läsa lite. Var inte direkt kräsen när jag valde denna då jag bara ville ha en enkel till stranden, men gillar ändå den ljusblåa färgen. 

Bikini - Zaful

Och här är bikinin jag beställde från Zaful för någon vecka sen! Jag blev faktiskt positivt överraskad över den här. Den ser exakt ut som på bilden på hemsidan, och materialet känns väldigt bra. Däremot är överdelen rätt liten i kuporna, så mina bröst håller typ på att hoppa ur haha.. Men när man ska sola tror jag den funkar bra. Älskar modellen på den, och uppskattar att trosorna (som förövrigt satt perfekt) inte är mini-små som många andra på hemsidan. Jag tog min i storlek M och har vanligtvis S i trosor och 70C i bh. 

Necessär - Zara Home

Den här söta necessären hittade jag inne på Zara Home igår! Tycker att den är sjukt gullig, och väldigt rymlig. Jag har haft min förra sminväska i typ 4 år, och den var riktigt äcklig haha.. Så det behövdes en ny! Den var nedsatt till 99:- på rean! <3


Gillar

Kommentarer