New in

En farlig grej här i New York är det roliga utbudet av skönhetsprodukter! Och det finns att få tag på var som helst. I princip alla "drugstores" (alltså typ livs-butiker) finns det en avdelning med skönhet. Jag kan stå i timmar och titta på allt haha, dom har ju en del märken som inte finns hemma och lite bättre utbud på tex Loreal och Maybelline. Vi har liksom en dörr i dörr med vårt lägenhetshus så det är väldigt lätt att smita in där varje gång man går förbi haha.. Tänkte visa er lite skitsaker jag köpt på mig sen jag kom hit och som jag kan tipsa om ifall ni åker till USA! Hoppas ni gillar det! :-) 

Ni är Såå många som frågat exakt vilka kosttillskott jag tar till mitt hår och hur dom ser ut. Dom jag tar ser ut såhär! Det är alltså biotin som är väldigt bra för hud och hår. Jag tar 1 om dagen och tycker faktiskt mitt hår känns fylligare och växt snabbare. Kanske är placebo men jag känner, varför inte? Köpte dessa i en vanlig butik här i New York men finns nog exakt likadana hemma i Sverige. Biotin finns även i andra tillskott för just hår, hud och naglar. Tex dessa

Facial spray - HÄR

En facial spray från Mario Badescu som jag hört mycket bra om. Såg bla Felicia Aveklew hypa dom här på sin youtubekanal och blev sugen på att testa! Det är alltså en mist du kan spraya när som helst egentligen. Före sminket, efter sminket eller bara när du vill ha lite extra fukt. Gillar starkt redan!! Kostade 7 dollar inne på Urban Outfitters här och finns i massor av dofter.

Define A Lash - Maybelline

Det första jag gjorde när jag kom hit var att köpa en ny mascara. Och självklart den här! Den tar tyvärr slut rätt fort, eller blir typ torr, så jag behövde en ny. Den är verkligen något ni borde köpa och testa om ni är i USA. Bästa mascaran jag ägt! 

Läppenna - HÄR

Gick även direkt och köpte den här läppennan som jag gillar så mycket och använt i några månader nu. Den är perfekt i färgen för mig som bara vill ha liiite kontur på läpparna. Och kostar endast 50kr, så värt. Jag har färgen "Nude". 

Bronzer - Kiko

Okej, den här köpte jag i Palma men den fick vara med ändå. En varm bronzer i lite "satin" finish. Alltså typ matt fast den ger ändå lite solkysst och lystrig känsla utan att vara skimrig. Haha, bra förklarat.. Men tycker mycket om den redan. Och Kiko är verkligen ett nice budgetmärke när det kommer till smink! 

Tandkräm - Crest 3D White

Är det något jag inte klarar mig utan så är det dessa tandkrämer från märket Crest 3D White som är känt här i USA. Älskar verkligen det här märket och tycker att tänderna känns så mycket vitare när jag använder den här. 

Hårborste - HÄR

Den här köpte jag idag. Kanske årets fulaste hårborste? Haha... Men det var den enda färgen som fanns! Hur som helst, jag har märkt att jag lätt tappar hårstrån när jag borstar håret och framförallt efter dusch. Så jag ville testa en lite "snällare" och mjukare hårborste mot mitt hår som lätt går av. Den här har väldigt mjuka piggar så den är till för att ge mer glans och skydda håret från att  just brytas av.

Highlighter - HÄR 

Den här highlightern är också helt ny i min sminkväska och jag har inte ens hunnit testa den än. Men sett mycket bra om just den här, och i och med att den inte kostade mer än 6 dollar så kände jag att den var värd att testa! Ville även ha en highlighter som är lite mer nude/rosa, känns som dom flesta jag har är guldiga och det ser inte alltid så naturligt ut.. 

Gillar

Kommentarer