New in

Inlägget innehåller reklamlänkar

Igår var jag och Bianca inne på Glossier i deras butik i Soho! Den är så himla rolig och fin alltså, verkligen next level skönhetsbutik :-) Vi gick runt och spanade på allt, men det slutade med att jag köpte hem detta! Jag har redan läppglanset, men i genomskinligt så jag är taggad på detta skimmriga. Sen blev det en priming moisturizer, behöver ge min hy allt fukt den kan och den blir alltid extra torr med smink så denna borde hjälpa lite hoppas jag! Hur fina är inte förpackningarna btw? 

Återfuktningskräm - HÄR / Sheetmask - HÄR

Ännu lite mer produkter till min hy, men jag har som sagt slarvat lite här sen jag kom till NY och mina produkter tagit slut. Har iallafall hört supermycket bra om den här fuktkrämen som är för torr hy och Biotherm ska ju vara ett riktigt bra märke. Sheetmasken köpte jag på Target då dom kostade 9 dollar här bara, väldigt bra pris för 3 st. Gillar starkt, känns så skönt på ansiktet och lämnar ett fint glow. Sitter faktiskt med en i ansiktet medan jag skriver haha.

Inne på Victoria Secret hade dom riktigt bra rea så jag fyndade två nya bh:ar vilket var behövligt. Jag har typ aldrig gett VS en chans och knappt gått in där sen jag kom hit. Tanken var bara att följa med Bianca in men jag är såå nöjd över dessa. Dom är perfekta, och så sköna verkligen. Dom båda kostade 24 dollar/st. 

I Chinatown igår spontanköpte jag det här iphoneskalet för 10 dollar inne på en turistbutik. Jag behövde verkligen ett nytt skal och blev kär i det här. Så gulligt och fint tycker jag, fanns i massor av pastelliga färger så funderar på att gå tillbaka och köpa flera haha <3

Gillar

Kommentarer