New in

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag vet att ni brukar gilla när jag visar upp vad jag shoppat, så här kommer ett hederligt gammalt "new in" inlägg med dåliga kamerabilder haha. Det var så hemskt ljus hemma så kameran ville inte samarbeta, hoppas detta duger. Det är iallafall lite köp från senaste månaden. 

Jacka - HÄR (tyvärr slutsåld just nu, men ni kan ju alltid klicka på "bevaka storlek")

Älskar den här jackan och går och fingrar på den i garderoben varje dag haha.. Den är både sjukt snygg och väldigt varm och skön. Jag har storlek S och den är rätt oversize i modellen. Innehåller även en hel del ull, så den kommer nog funka även i vinter :-) Just nu är det tyvärr lite varmt för den i New York, men nästa vecka hoppas jag!! 


Ryggsäck - Zara

Hur snygg är inte den här ryggsäcken? Gillar den jättemycket :-) Den är även rätt rymlig också och får lätt plats med min kamera. Den var nedsatt på extra pris på Zara här i USA för några månader sen! Men den finns nog kvar fortfarande! <3


Concealer - HÄR

Igår fick jag nog på min Shape tape från Tarte och gick och köpte den här budgetfavoriten. Jag har blivit sjukt torr i hyn (speciellt runt ögonen typ) och så fort jag använder shape tape så känns det helt kakigt och torrt runt ögonen resten av dagen. Får panik på det haha.. Men den är ju rätt tjock och täckande. Så nu gick jag tillbaka till en gammal favorit! Älskar hur den här ljusar upp och är väldigt tunn i konsistensen. 


Jacka - Uniqlo

Kom igen nu kylan!! Haha, nej men fan vad jag längtar efter att få ta fram den här jackan. Den är egentligen inte sådär supertjock, utan snarare väldigt lätt och luftig. Den väger i princip ingenting och känns typ som att ha på sig ett moln hehe.. Föll verkligen för den här grön/beiga färgen! Känns väldigt höstig och fin, kommer även ljusa upp lite i vinter. Den kostade ca 700kr vilket jag tycker den var värd. Fanns i massor av olika färger. 


Tröja - Brandy Melville

Den här visade jag ju snabbt i min helg i bilder, men här får ni en närmare titt! Gillar verkligen Brandy Melville här i NY. Dom har stort utbud och plaggen är faktiskt väldigt prisvärda. Det här är en tunt stickad topp med långa ärmar. Den är liiite croppad vilket jag gillar. Så så gosig och varm ändå. Tycker den var cool och ett perfekt vardagsplagg till jeans. 

Det var den shoppingen de! Gillade ni något plagg lite extra? :-) 

Gillar

Kommentarer