New in / Kläder

Älskar att läsa inlägg och se hauls på youtube när folk visar upp vad dom shoppat för något! Hoppas ni också gör det :-) Här nedan är lite plagg jag köpt under senaste veckorna, väldigt somriga och fina. Är supernöjd! 

Först ut har vi den här lilla bakelsen. Hur fin? Blev kär i den på en gång. Den hittade jag på Urban Outfitters rea förra veckan. Deras utbud ser verkligen helt olikt ut i alla butiker, men just den här rean var grym. Den här blusen var nedsatt från 69 dollar till 19 dollar, så värt! 

Jag har verkligen varit på jakt efter fler toppar. Jag har väldigt mycket crop-tops och typ gröna skjortor haha, men saknade lite mer basplagg som är enkla att styla till jeans eller allt möjligt. Så därför blev jag jätteglad när jag hittade blusen ovan och även dom här två tröjorna! 

Det är två typ lite kortare ribbade koftor. Den vita köpte jag på Urban Outfitters förra veckan och den gröna köpte jag på Brandy Melville i helgen. Älskar den pastellgröna färgen, så fin i sommar :-) Båda är supermjuka och i väldigt bra kvalité i bomull, så tror jag kommer få väldigt mycket användning av dom. 

Och så ännu en överdel! Nämligen en vit linneskjorta som jag tjatat om så länge nu haha :-) Perfeeekta basplagget att ha i garderoben, framförallt under sommarhalvåret. Går liksom inte att matcha den fel. Köpte min på Uniqlo, den var nedsatt från 29 dollar till 19 dollar. Dom hade massor av färger, allt från ljusgult till beigt och mörkblått och allt ni kan tänka er. Så ett stort tips om ni är ute efter linneskjortor! 

Och sista plagget jag fyndade på Urban Outfitters rea! Dock världens sämsta bild haha. Men det är iallafall en silkig midikjol i ljusblått! Älskar såna här kjolar och tycker dom är så användbara. Denna var nedsatt från 79 dollar till 29 dollar! Riktiga kap :-) 


Gillar

Kommentarer