New Years Eve - Outfits

Inlägget innehåller reklamlänkar

Nu börjar det verkligen bli dags att förbereda sig inför nyår! Jag vet att det kan vara sjuuuukt stressigt, och överhypat. Liksom egentligen är det ju som vilken kväll som helst. Minns att jag verkligen stått och gråtit när jag var typ 15-16 för att man har sån press och stora förväntningar, alla vill ha planer och storslagna outfits osv. Sen blir allt bara fel fel fel. Nä, jag har verkligen haft många nyår som inte blivit som jag tänkt mig. Men det har absoluuuut ingenting att göra med hur det kommande året kommer bli - så försök inte stressa upp dig. Se det som en rolig och härlig kväll med vänner/pojkvän eller familj <3 

Har iallafall samlat lite outfit tips här nedan för att hjälpa er som behöver lite inspiration. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska köra på så det här får hjälpa mig lite också haha. 

Övre raden: HÄR / HÄR / HÄR / HÄR / Undre raden: HÄR / HÄRHÄR / HÄR

Det är ju verkligen så fint med klänning, oavsett om det är en enkel eller maxad. Det är ju inte ofta man har klänning på vintern, så det är ju extra roligt att klä upp sig lite. Men jag fastnade snarare för kjolarna!! Hur snyggt med en sån kjol och sen en enklare topp/linne till? Lite annorlunda men så fint. 

Övre raden: HÄRHÄR / HÄR / HÄR / Undre raden: HÄRHÄRHÄR / HÄR

Är man inte en klänningsperson så kan man ju köra på en enklare och coolare outfit med en snygg topp till ett par byxor (eller kjol!). Jag är lite sugen på att hitta en fin kavaj och ha, och sen lägga fokus på typ smycken och sminkning. Claasssy och så snyggt. Alla vill kanske inte lägga pengar på en paljettklänning eller topp som man kanske inte får så mycket användning av i framtiden. 

HÄR / HÄRHÄR / HÄR

Ett par bra sittande kostymbyxor tycker jag slår det mesta. Då kan man ha en fin blus eller festligare topp till och sen klackar - så är du klar! 

Övre raden: HÄR / HÄRHÄR / Undre raden: HÄRHÄRHÄR

Kör ni på en enklare outfit så är som sagt accessoarer the way to go. En snygg väska som livar upp outfiten? Eller blingiga örhängen? Älskar det. Hoppas ni fick lite inspiration! Ska ni beställa så hade jag nog gjort det idag, för nästa vecka är det ju massa röda dagar och sen helt plötsligt är det nyår om ca en vecka. Kram på er <3


Gillar

Kommentarer