Nostalgitripp

Bilderna i inlägget är hittade på Google.se

När vi var i Köpenhamn så gick Fucking Åmål på tv en natt, och jag hatälskar typ den filmen men självklart kunde jag inte slita mig. Fan vad 90-tal den är! Efter det har jag verkligen gått och tänkt på massa andra 90-2000-tals grejer som gett mig såna nostalgitrippar. Jag är ju född mitt i 90-talet, 1995. Nästan så att jag kan få svindel när jag tänker på att vi är inne i 2000-talet och att det ändå är så sjukt att vi är födda på 1900-talet. Vi kommer låta så sjukt gamla om 50 år haha :-) Men fan vad glad jag är över det, tycker att vi går igenom lite nostalgiska grejer här nedan för att minnas hur bra tiderna var då när vi växte upp haha: 

RYSER nästan i hela kroppen när jag ser dom här "singel-omslagen" haha, för visst köpte man en liten pappersskiva med endast en singel i? Haha.. Kommer ihåg dessa omslag ovan som att det vore igår. Älskade Spice Girls (Emma var min favorit såååklart), Atomic Kitten och TLC när jag var runt 8-10 år. Och inte får vi glömma typ Bubbles! Började nästan gråta när jag lyssnade på "Rock the Worl" precis, så sjukt när man inte hört en låt på typ 15 år, och sen kommer man ihåg på en gång hur den gick. Sen låten högst upp till höger Lene Marlin - Sitting Down Here var en av mina stora favoritlåtar från att jag var riktigt liten haha. Tjejartister och grupper for the win haha. 

Edit: Hahaha omg nu kommer jag ihåg gruppen "E.M.M.A", kommer ni ihåg den? Älskade låten "SMS" och "Vänner" haha. 

Några nostalgiska låtar att minnas: Atomic Kitten - The tide is high, Aqua - Barbie Girl, Christina Milian - When you look at me, Sugababes - Push the Button, TLC - No Scrubs, Aqua - Cartoon Heroes, Spice Girls - Wannabe, Spice Girls - Stop, Atomic Kitten - Whole Again, Caramell - Caramelldansen

Haha alltså <3 Handen upp om du också prenumererade på tidningen Julia! Jag hade typ 200st tidningar till slut, utan att överdriva. Och i varje tidning fick man ju en affisch på en kändis, kan säga att jag hade väggarna FYLLDA av dessa affischer, fanns typ inte en millimeter utan en bild. Kommer nästan till och med ihåg exakt det här omslget ovan också? Haha, en dröm var ju att få vara "Julias omslags-tjej". 

Och dom där "handflätorna" eller vad det hette!? Nostalgi deluxe. Sånt fick vi alltid göra på fritids i skolan i lågstadiet, med såna där plastband eller vad det var haha. Sen gjorde man ju typ nyckelringar osv av dom. Och macramé! Kommer ni ihåg det? 

Behöver jag ens säga något om luktsuddigummen? Det var det finaste man kunde ha <3

Nej nu börjar jag gråta typ haha. Jag var en riktig hästtjej in i benmärgen från att jag var typ 8-16 år och Klara-serien var en så stor del av min uppväxt. En tid där jag lärde mig älska att läsa och försvinna in i en annan värld. Den här serien var väl på typ 15-20 böcker och jag ägde allihop och kan nog inte ens räkna hur många gånger jag läst alla böckerna om och om igen. Fan vad bra dom var! Hoppas mamma har sparat allihopa till mina framtida barn haha. 

När man skulle vara lite fin :-) Hahaha.. Jag hade fan en typ exakt likadan "nätmössa" med glitter på som jag hade köpt på just Glitter, älskade den <3 Sen var diadem det mest coola man kunde ha. Trots att det gjorde ont som fan i slutet av dagen haha, stackars tinningar haha. Kommer just igår dom där sick-sack diademen som fastnade något otroligt i håret. Och hela Date-serien! Finns dom fortfarande tro? Det var den första parfymen och deon jag fick, hade typ alla olika "serier" men älskade den röda och den blå minns jag. 

Två av mina absoluta favoritfilmer när jag var yngre! Stjärnsystrar och Små Deckarna <3 Fan vad bra dom var då, och tjejerna i filmerna var ju så jävla coola haha. Hade verkligen velat se dom igen nu såhär typ 15 år senare. Minns ni dom?

Asså Facebook och sociala medier in my oss haha. Det här var the real shit <3 Jag ÄLSKADE att ha såna här "Mina vänner"-böcker, och skrev gärna i andras böcker också. Gud vad roligt det var. Och något av det bästa var ju när skolkatalogen kom. Det var liksom enda "chansen" man hade för att spana in någon annan, lära sig namnet på folk osv haha. Tyckte verkligen att det var viktigt, och var helst med på alla skolfoton genom åren, fixad till tänderna :-) 

Ja... Skorna var ju något annat haha. Något jag kanske inte saknar direkt haha. Just dessa två kommer jag ihåg lite extra. Hade ett par röd/vita från Puma när jag var typ 10-11 år och fan vad jag älskade dom. Dock hade man ju inte dom knäppta alls, plösen och den där "flärpen" skulle ju hänga så mycket som möjligt haha. Och självklart hade jag ett par liknande Lacoste-skor som jag älskade över hela mitt hjärta. Dom såg typ ut som dom här ovan, fast dom hade rosa detaljer. Fejk från Turkiet haha, men det var nästan bara ännu coolare.

Vi får väl avsluta med lite bilder jag hittade på min bilddagbok, i åldern 9-12. Haha, hade ni också bilddagboken? 

Minns ni också dessa saker? Är fan riktigt glad över min uppväxt och att jag är född på 90-talet när jag ser det här inlägget och tänker tillbaka :-) Hoppas ni gillade inlägget, tryck gärna på hjärtat här nere isåfall! Och kom gärna med egna tips ifall jag har glömt något, så gör jag gärna ett till sånt här inlägg <3Gillar

Kommentarer