November för ett år sen

I början av varje månad brukar jag göra lite tillbakablickar på hur det såg ut förra året. Tycker att det är ganska roligt. Speciellt nu när mitt liv ser helt annorlunda ut nu om man jämför med november 2018 :-) Får jag säga att min blogg var riktigt dåliiiig? Eller så hade jag bara en dålig månad haha. Men detta pushar mig till att använda min kamera mer och fota lite mer fina bilder, det saknades verkligen förra hösten. 

Det var en riktigt grå månad, som november oftast är? Många höstpromenader blev det iallafall. Både med och utan hund. Bodde ju hos F rätt mycket så jag hade inte Nelson alltid. Blev påmind om hur tråkigt det är att gå på promenader utan hund haha.. Har man haft hund en gång känns alla andra promenader meningslösa typ. 

Åt en mysig helgfrukost på Mahalo med Amanda och Sofia. Vad jag saknar dom och tjejhäng! <3 Sofia flyttar till Australien på onsdag så vi går om varandra precis.. Så typsikt! Men glad för hennes skull, hon kommer ha the time of her life.

En höstig outfit jag verkligen hade glömt bort. Måste leta fram den där mysiga halsduken så fort jag kommer hem! 

Jag och F hade en dejtnight i baren på Supper. Fun fact är att han faktiskt berättade för mig om att han fått jobb i USA under den här middagen. Under en middag ute!! Det kom som en chock för mig och jag började gråta mitt i middagen haha. Först var det ju snack om att han skulle få jobb i San Fransisco men i sista sekund byttes det till NY. SÅ glad och lättad över det. Trodde dock att han gjorde slut med mig under den här middagen och skulle dra iväg själv haha. Och här sitter man ett år senare från vår lägenhet på Manhattan. Vad bra det blev ändå :-) 

Meeen vad jag längtar efter den här lilla grisen nu!! <3 

Och så kom första snön! Jag gillar faktiskt snö, och tycker att om det ändå ska vara kallt och rått så får det gärna livas upp med snö. Det höjer mysfaktorn med 100. 

Är det något jag saknar och längtar efter så är det såna här kvällar <3 Visst har vi myskvällar här med, men inte mycket slår ju att vara i sin egna lägenhet. Och mumsa på svenskt godis, chips och dipp framför svensk tv. Det är nog faktiskt en av dom sakerna jag saknar mest.

I slutet av november åkte jag och några andra tjejer på en pressresa till Tel Aviv! Det var faktiskt riktigt roligt och härligt att komma bort i novemberrusket. Vi blev guidade runt hela Tel Aviv och Jerusalem. Ett väldigt unikt och intressant resemål jag absolut kan tänka mig att åka till igen! 

Gillar

Kommentarer