November för ett år sen

Brukar ju alltid göra såna här "för ett år sedan" inlägg och nu i början på november så tycker jag att vi går tillbaka och ser hur november såg ut förra året! Började månaden med att äta en middag på Pane Vino, deras tryffelpasta är verkligen så himla god. Måste tillbaka dit! 

Jag och några andra bloggare styrde en bloppis! Oj oj oj vad jag hade behövt det nu alltså, har så sjukt mycket grejer som inte används utan bara ligger i lådor och påsar. Hade varit så skönt att få rensa ut lite!

Såhär såg jag oftast ut. Var helt besatt av den här fluffiga fuskpälsen från Dry Lake. Och det var ett kärt återseende när jag tog fram den inför Tromsö förra veckan. Den är så gosig verkligen, älskar att den går nedanför rumpan och är riktigt varm. 

Var bjuden på en härlig middag på Vapiano med bland annat dessa tjejer. F fick även följa med på ett hörn :-) 

Och så kom första snön.. Känns det inte rätt sjukt att snön egentligen kan komma när som helst nu? Det är ju november, men än så länge är det typ upp mot 10 grader så snön kanske väntar lite. Tycker dock att det är mysigt!!! Och hur fint och ljust blir det inte? 

Det var rätt mycket events förra november ser jag nu! Bubbleroom bjöd in till en nyårslunch på Grand Hotel! Ser så juligt och piffigt ut haha.

Och Nelly anordnade en stor fest i Helsingfors för att fira in julen! Vi var där i 24 timmar och hade det riktigt roligt :-) Det var väääldigt mycket glam och paljetter hit och dit haha. Så galet att vi faktiskt närmar oss jul och nyår, den här hösten har gått så fort! 

Bianca fyllde 21 år så jag bjöd henne på en god brunch på Greasy Spoon :-)

Lagom till att november gick mot sitt slut så fick jag den här härliga (och gigantiska) adnventskalendern hem!! 24 packet packade med massa fina produkter. Så himla lyxigt :-) 

Gillar

Kommentarer