Nu får det bli sommar tack!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Allt från Zara

Herregud vad glad man kan bli av lite färg haha. Zara har verkligen fått in så galet mycket snyggt på senaste och bilderna är i deras senaste kollektion på nyheter tycker jag är så så fina och blev otroligt inspirerad. Titta bara här ovan! Jag blev riktigt sugen på setet högst upp men det var tyvärr slut i min storlek just nu.. Får hålla utkik! Vill strosa runt med det till ett par bruna sandaler och slarvigt uppsatt hår i sommar <3

Kavaj - HÄR / Jeans - HÄR / Linne - HÄR

Och såhär vill jag gå klädd hela våren, med ett par vita sneakers till. Nu börjar jag faktiskt längta lit efter att klä upp mig, eller snarare klä på mig lite finare vardagslagg bara haha. Och typ locka håret och sminka mig, det var många veckor sen :-) Är iallafall lite kär i den här olivgröna/beiga kavajen i linnemix. Så himla fin och klassisk. Den och linnet är dessutom på 30% rea, endast idag! 

Klänning - HÄR 

Hej fina drömklänningen, behöver dig i mitt liv <3 

Sandaler - HÄR / Vitt linne - HÄR / Beigt linne - HÄR / Skjortjacka - HÄR / Byxor - HÄR / Topp - HÄR

Föredrar ni lite mer neutrala färger så hittade jag dom här plaggen jag fastnade för. Perfekta mys-setet i ljusbeige, så snyggt till sommaren och våren. Byxorna ser riktigt långa och fina ut :-) Skjortjackan testade jag i butik för några veckor sen och ångrar lite att jag inte köpte den, den var väldigt fin och billig! 

Gillar

Kommentarer