Ny inredning till lägenheten

Inlägget innehåller reklam för Arket.com

Pläd - HÄR

Här kommer ett inlägg med lite nytt till lägenheten. Varför är det så mycket roligare att köpa inredning och småprylar än stora möbler haha? Har alldeles för mycket saker nu så nu får jag nog hejda mig lite och satsa på dom större möblerna som såklart också behövs :-) Varför allt ligger kvar i kartongerna är för att jag nyligen fick hem det och det känns onödigt att packa upp det, så allt får vara kvar som det kom. 

Men alltså jag är lite kär i den här pläden! Grönrandig och känns ju så himla vårig och somrig! Behöver lite färg i mitt liv haha. Den är väldigt tunn men riktigt skön faktiskt. Den kommer bli fin slängd på sängen eller på soffan. Eller varför inte som en picknick-filt i sommar? 

Kruka - HÄR

 Den här krukan i betong tycker jag var väldigt fin!! Älskar betong och tycker det passar precis lika bra inomhus som utomhus. Beställde den här lilla men även en storlek större. Har ni tips på växter som är fina att ha i? 

Fat - HÄR

Lite mer grönblått! Helt fantastisk färg visst? Det här fatet var precis i min smak! Tänkte först att det var fint att lägga upp chark eller kakor och sånt på men ska nog köpa ett till. Det vore perfekt för att äta sushi på ju :-) Kostar 100 kr vilket jag tycker var bra! Även fint i baddrummet med ett ljus och smycken på tex. 

Karaff - HÄR 

Nej men haaaallååååå vilken fin karaff. Kärlek vid första ögonkastet! Tycker att det är så himla fint med räfflat glas just nu, men älskade också att den var så "mjuk" i formen. Perfekt att servera vatten ur! Eller varför inte ha lite blommor i? Hade gärna haft dom här dricksglasen till. 

Kuddfodral - HÄR (tyvärr slutsålt!)

Och så en matchande kuddfodral i den grön/gråa färgen. Tror det kommer bli väldigt fint till min soffa som är ljusbeige. Grönt är verkligen är färg jag tycker känns hemtrevlig och typ lugnande? Speciellt den här dova gröna färgen. Jag och Mickan pratade lite om min hall som jag ska måla, hon röstade för någon mer sån här färg istället för grått/beigt och det fick mig att fundera lite :-) 

Vas - HÄR

Har saknat en klassisk vas i glas så är väldigt nöjd med den här! Gillar också att den inte är alldeles för hög, så typ perfekt på soffbordet eller matbordet utan att täcka allt för mycket av sikten haha. Den finns även i en mindre modell som också var jättefin!

Gillar

Kommentarer