Nya favoriter

Inlägget innehåller reklamlänkar

Kom på nu när jag var hemma hos mamma att jag kan visa upp er lite fina saker jag fick i födelsedagspresent i sommar, och ännu inte har packat upp ordentligt haha. Det här fina halsbandet fick jag av pappa! Det är ju såååå fin verkligen, och matchar mitt armband som jag har ifrån samma serie. Hittade inte just detta, men det kommer ifrån det danska smyckesmärket "Pernille Corydon" som har så himla mycket fint. 

Och från mami fick jag dessa söta örhängen, också från samma serie :-) Är ju riktigt svag för klassiska, minimala smycken i silver speciellt. Dom här blir så fina på örat, ser liksom ut som att man har flera hål typ. 

Vas - HÄR 

My looove <3 Hur fin är inte den här lilla bubbliga vasen? Verkligen den perfekta lilla inredningsdetaljen, både med och utan blommor i :-) Märket (som såklart också är danskt haha, varför har dom så bra inredning?) har så sjuuuukt mycket fina vaser och porslin till rätt bra priser. Måste ha mera! Matchar även min porslinssamling från Mateus bra, fick massa fint där också från familjen och vännerna. Så bortskämd. 

Koppar - HÄR (dom ser lite annorlunda ut på bilden på hemsidan, men det är exakt dom, och från den serien. Men varje kopp verkar skilja sig lite i utseendet, men det är bara charmigt tycker jag ) 

I present av Bianca fick jag dom här fantastiskt fina kopparna! Fick även två tillhörande skålar, men dom har jag redan använt massa hemma hos F. Men dom hittar ni här! Är verkligen helt såld på den här serien som heter "Nordic Sea" och kommer ifrån samma märke som vasen ovanför. Färgen är helt magisk! Och älskar att kanten högst upp inte är helt symmetrisk :-) Nä, är så himla sugen på att köpa på mig lite fler skålar och assietter från samma serie. 


Gillar

Kommentarer