Nya smycken

Inlägget innehåller reklamlänkar

Fick hem ett pressutskick från Edblad förra veckan med så himla fina smycken som jag ville visa er. Det är verkligen inget samarbete och jag får inte betalt för att skriva inlägget utan det gör jag för att jag är så nöjd och ville visa er då ni ofta frågar om mina smycken! :-) 

Ring - HÄR / Örhängen - HÄR / Halsband - HÄR

Något som har blivit inne på senaste är ju lite större pansarkedjor. Hade lite svårt för det först, men nu börjar jag tycka att det är riktigt snyggt. Dom här smyckena är från samma serie och jag älskar den. Så fint med örhängen och ring också för att matcha. 

Ring - HÄR

Jag är väldigt svag för ringar och gillar både lite maffigare men även såna här nätta som alltid funkar. Den här är sååå himla fin verkligen, väldigt söt. Passar till många andra av mina smycken så den kommer nog till mycket användning. 

Örhängen - HÄR

Lite coolare örhängen med nitar! Alla smycken finns btw i guld också för er som föredrar det. Jag har dock alltid varit mer för silver men det är ju en smaksak :-) Tycker iallafall att dom här örhängena var väldigt balla! 

Örhängen - HÄR

Älskade dom här örhängena alltså! Lite svårt att fånga på bild och få fokus men dom glittrar på ett väldigt fint sätt. Jag bär ju typ alltid ringar i öronen, och gärna små med lite detaljer som dom här. 

Örhängen - HÄR

Såna här små örhängen är verkligen perfekt för oss som har flera hål i öronen! Jag gillar att ha vanliga ringar och sen ett mindre örhänge för mitt extra hål på ena sidan. Haha, svårt att förklara men ni fattar nog. Har alltså totalt 3 hål! Tycker att dom här var så himla söta och så användbara. 

Ring - HÄR

Min favorit blev den här ringen! Tycker att den är sååå stilig men ändå cool. Verkligen en perfekt liten detalj :-) Jag tog strl 17 och den passar bra på mitt långfinger. Detta är alltså samma serie som jag visade högst upp med kedjorna! <3

Gillar

Kommentarer