Nyårs-inspiration - mina planer

Inlägget innehåller reklamlänkar

Är det inte sjukt att det är 1a januari 2021 på fredag? Måste säga att jag är otroligt glad och lättad över att det här året går mot sitt slut, men också lite nervös över hur nästa år kommer bli. Håller alla tummar och tår för att det blir lite bättre iallafall, men har man inte lärt sig att inte ta saker för givet? Känner att det får bli lite som det blir, och man får ta en vecka i taget <3 Hur som helst, här kommer lite nyårsinspiration!

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR / 12. HÄR / 13. HÄR

Oavsett hur ens planer ser ut för nyår så kan det ju vara lite roligt att klä upp sig :-) Eller så stannar man bara hemma i pyjamasen haha, funkar ju lika bra det <3 Jag och Bianca har faktiskt bokat en hotellnatt på Nobis Hotell här i Stockholm och det ska bli såååå mysigt och härligt. Jag tror vi kommer klä upp oss lite, men mer för själva sakens skull. Det händer ju väldigt sällan nu för tiden haha.. Vi ska nog bara ta det lugnt, dricka lite bubbel och beställa hämtmat. Låter helt perfekt i mina öron. Och det ska bli riktigt jäkla nice att starta nya året med en hotellfrukost haha.. längtar redan! När det kommer till kläder så är jag tråkig och tycker att svart är ett säkert kort. Kan vara en enkel outfit med byxor och en kavaj eller så kör man på klänning. Jag kommer nog satsa på något rätt enkelt och sen ha lite fina smycken till eller så! :-)

Gillar

Kommentarer

Johanna
,

Skulle inte du kunna tipsa om väskor i billigare prisklass? Tänker mig typ ”skolväskor” som rymmer mycket.. Så svårt att hitta fina som inte kostar många tusen.. 😊