Nyårslista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, blivit sambo på heltid tex. Och gått på visningar för att förhoppningvis köpa något eget! 

Hur har ditt 2018 varit?
Helt okej. Förmodligen inget år jag kommer minnas som något speciellt. Det har varit bra absolut, men det har också haft många ups and downs. Speciellt under den här hösten som faktiskt inte varit mina bästa månader. 

Blev du kär i år?
Blir kär varje dag <3

Vilket datum från 2018 kommer du aldrig glömma?
25-26/10 när vi var i Tromsö. Det var helt magiskt och en av dom bästa resorna på länge! Det fick mig att må så bra verkligen. 

Vad är din största framgång 2018?
Fyfan vad snopet att typ känna att jag inte har så många framgångar detta år haha..? Men kanske att jag tjänat bättre det här året och verkligen liksom kunnat vara ordentligt stolt över att säga att mina kanaler är mitt jobb och det jag lever på. 

Bästa köpet?
Inget särskilt. Men inredningsprylar överlag!!! Det är fan sjukt viktigt för mig att trivas hemma och göra det mysigt med detaljer som känns som mig och mitt hem liksom. Nu är jag väldigt lycklig varje gång jag kommer in i lägenheten. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat tror jag faktiskt. Det här året har jag ätit ute bra mycket mer och lyxigare än vad jag har gjort tidigare haha.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, absolut!! Alla resor jag gjort detta år kommer jag verkligen alltid att minnas, jag har fått se ställen jag aldrig hade åkt till annars och det är jag riktigt tacksam över. Sen att jag och F flyttat ihop och att det funkar så bra, det gör mig glad <3

Vilka sånger kommer påminna dig om 2018?
Wake me up med Avicii, I'll be there med Jess Glynne och Aqua Aura med Fricky. 

Vem har du umgåtts med mest?
Absolut mest med F då vi bott med varandra.

Har du haft ett förhållande under 2018?
Japp! 

Vart reste du under 2018?
Thailand, Palma, Köpenhamn x 3, Tel Aviv, Gotland och Tromsö. 

Är det något du saknar år 2018 och vill ha 2019?
Jag hade gärna velat känna mig liiiite gladare och må lite bättre, känna mig lite nöjdare med mig själv. Hade gärna träffat mina vänner mer också och åka på någon resa. 

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag åt en våffelbrunch med min familj ute på altanen i solen och fick massa fina paket. På eftermiddagen var det VM match och Sverige spelade, så då åkte vi hem till några vänner och tittade på matchen, åt tårta och drack bubbel in på småtimmarna. En mycket bra födelsedag! 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Kanske lite mindre ångest, den här hösten kändes tyvärr lite jobbig för mig. Och att familjemedlemmar hade varit friskare <3

Vem saknade du?
Hm.. Kanske min släkt jag knappt träffat det här året. 

De bästa nya människorna du träffade?
Måste faktiskt säga att jag är väldigt glad över att ha klickat bra med F och hans vänner. Tycker att det är sjukt viktigt och är glad att dom välkomnat mig så bra in i gänget hehe :-) Utöver det har jag inte varit dundersocial det här året, men det är okej. 

Vad vill du säga till dig själv inför 2019?
Leeev lite för tusan! 

Gillar

Kommentarer