Nyårslistan

Beskriv året med tre ord.
Spännande. Utmanande. Minnesvärt.

Gjorde du något 2019 som du aldrig gjort förut?
Flyttade till nyc på deltid. En sak man inte gör varje år direkt så det här året har verkligen kretsat mycket runt det. 

Vilka länder besökte du?
Spaninen, Palma och sen USA, New York. 

Favoritprogram på TV?
Har ju varit nästan obehagligt besatt av Bergs Drömkåk haha, men såklart också Paradise Hotel. Fastnade även för Vår tid är nu vilket var roligt. 

Är det något du saknade år 2019 som du vill ha år 2020?
Mer "planer". Det här året har varit sjukt ovisst och jag har verkligen vetat ut eller in, vilket har varit rätt bra för mig, att bara "go with the flow". Det har ju resulterat i mycket bra. Men jag känner dock att jag behöver lite mer struktur och planer det här året för att orka med att flytta fram och tillbaka, och ha distansförhållande med F. 

Vilket datum från år 2019 kommer du alltid att minnas?
8e april då jag tog två stora väskor, åkte ensam till NY och mötte upp F utanför vår nya lägenhet <3 Passande nog var det också på vår 2-årsdag. Kom dit efter en lång resa och fick fina blommor och kände mig så överväldigad att jag bara somnade typ haha. Jetlag också såklart :-) 

Något du önskade dig och fick?
Fina saker i julklapp och födelsedagspresent såklart. Men utöver det så kommer jag inte på något specifikt just nu.

Vad var din största karriärsmässiga framgång?
Hm.. Det här året har faktiskt inte varit ett år där jag fokuserat på min karriär, utan snarare ett år där jag tagit lite paus och utnyttjat att jag har ett så flexibelt jobb. Det har inte varit på min prio ett liksom, men såna år tycker jag verkligen man får ta ibland. Jag kommer aldrig ångra det, pengar kommer och går hela tiden ändå. 

Vem har du umgåtts med mest?
Det måste faktiskt vara mig själv. Jag har verkligen fått blivit min egna bästa vän och fått träna mycket på att njuta av mitt eget sällskap utan att övertänka allt. Det har gått väldigt bra faktiskt och jag älskar att vara ensam, äta lunch ensam, gå på stan själv osv.  

Och din största framgång privat?
Att jag tagit mig ur många comfortzones jag haft, liksom bara tvingat mig. Det känns sjukt bra efteråt och jag tycker jag har vuxit väldigt mycket som människa det här året. Lärt mig mycket om mig själv, men också om andra personer och kulturer. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Hm.. Förmodligen mat eller hyra och resor fram och tillbaka till NY.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2019?
Sunnanvind - Mares, White - Linnea Henriksson.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
I överlag har jag nog haft betydligt mer glada dagar än ledsna. Men det har varit mycket höga toppar och djupa dalar det här året. När jag har varit glad har jag varit så himla glad, och när jag varit ledsen har det varit en vecka i sträck eller så har jag gråtit massor. 

Vad önskar du att du gjort mer?
Inget vad jag kommer på faktiskt. Kanske övat mer på min engelska haha. 

Den maträtt du åt oftast 2018?
Tacos eller korvstrogarnoff hehe. Eller en "harvest bowl" på Sweetgreen I NY. Vissa veckor hade vi så dålig fantasi på mat att laga att vi åt det varje dag i en vecka tills vi tröttnade, då fick det bli något annat haha. 

Högsta önskan just nu?
Att allt kommer att rulla på bra med distansen och resorna tillbaka. Att vi får tid att resa och se lite mer av världen och umgås. 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ifall New York hade varit närmare haha, det hade verkligen gjort många saker enklare. 

Vad fick dig att må bra?
All sol och det fantastiska vädret. Jag fick verkligen en sommar från i slutet av april till mitten av oktober, det var fantastiskt <3

Vem saknade du?
Det har varit mycket saknad det här året. När jag var i NY så saknade jag såklart familj, Nelson och vänner så det gjorde ont. Och när jag varit hemma har jag längtat efter F. Räknade och kom på att vi varit ifrån varandra totalt 4,5 månad det här året! Så sjukt. 

Vad är du mest stolt över?
Jag är stolt över att jag har ett så pass flexibelt jobb att jag kunde flytta med F och fortfarande få in en bra lön själv varje månad. Och att jag älskar mitt jobb dessutom, det är jag otroligt stolt och tacksam över. Det har varit viktigt för mig att ha min "egen" grej och något jag verkligen kan och känner mig trygg med trots att mycket annat har varit nytt det här året. 

Vad är ditt nyårslöfte för 2020?
Har faktiskt skrivit ett långt inlägg om mina mål för 2020, ni kan läsa det här

Och så slutligen; dina planer inför 2020?

I slutet av januari ska jag till Köpenhamn för ett event, och efter det hoppas jag på att jag och F ska iväg på semester tillsammans. Sen kommer jag förmodligen åka tillbaka till NY i mars/april när vi flyttar in i en ny lägis. The rest is an unwritten story hehe :-) Vi får se helt enkelt, men är väldigt spänd och taggad inför 2020.

Gillar

Kommentarer