Nyckelplagg i höst och vintergarderoben

Inlägget innehåller reklamlänkar

Under hösten och vintern så är det ju ofta man köper mycket nytt och ser över vad man egentligen har i garderoben. Iallafall jag! Jag har därför samlat ihop lite nyckelplagg som jag tycker alla borde ha i sina höst och vintergarderober. Och allt till väldigt bra priser så det ska passa alla plånböcker! Hoppas ni gillar inlägget och får lite inspiration till er garderob <3

HÄR / HÄRHÄRHÄR

HÄRHÄRHÄRHÄR

 
 Ett måste i en höstgarderob är enligt mig kappan! Jag har två-tre stycken som jag älskar och använder varje dag. Det är liksom ett säkert kort som funkar både till utgång och vardags och ser alltid sjukt snyggt ut. Jag är lite sugen på en rutig och tycker dom 3 ovan är sjukt snygga!! Det gör typ vilken outfit som helst lite roligare, speciellt när man som mig bara använder typ grått/svart/beigt annars haha.. 

HÄR / HÄRHÄRHÄR

HÄRHÄRHÄRHÄR

 
 Stickade tröjor <3 Det är fan det enda jag har på mig haha.. Nä men det är ju både varmt och snyggt. Jag älskar polotröjor så på raden här ovan ser ni 4 st helt perfekta enligt mig. Och för er som föredrar att ha halsen "fri" så finns det 4 fina stickade tröjor också <3 Dom grå är verkligen så fina tycker jag. 

HÄRHÄRHÄR

HÄRHÄRHÄR

Jag måste verkligen köpa lite fler roligare byxor. Just nu har jag bara 2 st som jag gillar, och det är ett par svarta jeans och ett par skinnbyxor. Blir ju liiiite tråkigt haha, även om det passar till allt och är snyggt. Nä, ett par fina ljusa Levi's jeans hade jag velat ha. 

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Något jag också skulle behöva är lite mer toppar, blusar och skjortor. Jag har inte alls mycket sånt, utan typ bara linnen eller stickade tröjor. Så gärna lite mer typ finare plagg som är perfekta när man ska på events, middagar osv. Dom här ovan tyckte jag var sjukt snygga faktiskt och alla till väldigt bra priser. 

HÄRHÄRHÄRHÄR

Håll er varma om fossingarna!! Varma skor behöver inte alltid vara fula haha. Jag älskar skorna längst till höger, dom är sjukt snygga och ser väldigt varma ut. Dom kostar dessutom bara 349kr! 

Övre raden: HÄR / HÄRHÄR Undre raden: HÄR / HÄRHÄR

När vi åkte till Norge förra veckan fick jag äntligen en chans att plocka fram mina vantar och mössor. Det är ju faktiskt väldigt mysigt :-) Jag gillar mössor som dom ovan, dessa är dessutom i kashmirblandning men kostar inte skjortan för det. Nä, måste nog gå och kolla på mössorna. Hade velat ha en ny! 

Övre raden: HÄRHÄRHÄR / Undre raden: HÄRHÄRHÄR

Och självklart var jag tvungen att ta med mysplagg! För det är ju faktiskt ett av höstens nyckelplagg i garderoben haha :-) Jag går alltid runt i mjukiskläder hemma, så prioriterar gärna att köpa det. Tycker även att det kommit in väldigt mycket fint på senaste! 


Gillar

Kommentarer