Nyckelplagg i höstgarderoben

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag har fått så många kommentarer om vad jag tycker är bra att ha i en höstgarderob. Så här har jag samlat lite grymma nyckelplagg jag tycker man ska satsa på! Själv tycker jag att det är sjukt svårt med höstkläder. På sommaren så räcker det med en fin klänning och ett par sneakers så är man där, men på hösten får jag inte till det riktigt. Många älskar ju höstens mode och jag vill också komma dit haha.. Men men, det finns väldigt mycket fint i butiker och är det något man ska satsa på så är det mycket snygga basplagg som går att matcha på många olika sätt. Tror man kan lyckas riktigt bra på höst-outfits då!

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Jackor och kappor tycker jag ändå är väldigt kul när det kommer till hösten. Det bär man så mycket och har man en snygg kappa så kan outfiten under egentligen vara hur enkel som helst :-) Jag skulle satsa på en svart klassisk, kanske en beige och sen en lite varmare puffer-jacka som passar lika bra till stan/jobbet men också för höstiga promenader/utflykter. Jag köpte en liknande som den grön/beiga till höger på Uniqlo förra året, och här är en snarlik för endast 399:-!

Övre raden: HÄR / HÄR / HÄR / HÄR Undre raden: HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

När det kommer till överdelar så tycker jag det är väldigt fint med vanliga långärmade tröjor till jeans/kostymbyxor. Så enkelt och syggt! Och sen en hel del stickade tröjor och polos. En vit skjorta känns också som ett måste. Fint att ha under en stickad tröja också!

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Jag är riktigt dålig på byxor haha.. Känns som att jag köper massa olika men ändå har jag aldrig något när jag väl står där och ska klä på mig. Men ett par byxor i fuskskinn är ett måste, och även ett par svartgråa och ett par mellanblå jeans. Här hittar ni 4 riktigt prisvärda!!

Övre raden: HÄR / HÄR / HÄR / HÄR Undre raden: HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Åh, jag tycker att det är riktigt kul med accessoarer på hösten! Väskor, snygga sneakers och kängor. Älskar mössor också! Här har ni två riktigt fina mössor i kashmirblandning, men faktiskt till ett rätt bra pris. Sen tycker jag att garderoben inte är komplett utan ett par kängor/stövlar och ett par vita sneakers.

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Och sen till det man kanske ändå använder mest under hösten haha - mjukisplagg! Kan helt enkelt inte få för mycket utav det!! Älskar set och dom här två var ju väldigt fina <3

Hoppas ni gillade det här inlägget och fick lite inspiration till er höstgarderob!

Gillar

Kommentarer

Anonym
,

Du som är lång, har du tips på skinnbyxor/fuskskinnbyxor för oss med längre ben? 😃

linnealarssonss
linnealarssonss,

Jättebra tips! Tack!

nouw.com/linnealarssonss