Nytt i garderoben

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hur fantastiskt fin är inte den här bikinin? Älskar modellen och färgen på den, blir perfekt till Thailand :-) Jag beställde i storlek L och den passar bra på mig haha, så ta minst 1 storlek större storlek om ni vill beställa själva. Den sitter perfekt på mig men toppen är liiite stor runt om så ska försöka sy in den eller fixa det på något vis.. Ni hittar den hos Chiquelle Swimwear! 

Dom perfekta blåa jeansen inför våren. Dessa sitter så galet snyggt och är så sjukt sköna alltså, så snyggt med avklippta benen och hålen på knäna. Så fin tvätt på dom också. Ni hittar dom HÄR! Dom är väldigt stretchiga så här kan man ta en storlek mindre än vad man brukar. 

Men alltså hur PERFEKTA är inte dom här kostymbyxorna? Tror inte ni kan förstå hur länge jag letat efter ett par liknande men aldrig hittat några som passat i längden, men dessa sitter som en smäck. Tighta i ben & rumpa, rätt höga i midjan och lagom utsvängda. Så glad haha :-) Jag har storlek 38! Ni hittar dom HÄR

Visade ju er det här nya armbandet jag köpte i Köpenhamn, men ville visa er hur det ser ut på också. Hur fint är det inte? Så diskret och gulligt. Älskar såna smycken :-) I äkta silver såklart så det kommer sitta på hela tiden. Ni hittar det HÄR!

Och sist men absolut inte minst - mina nya sneakers! Köpte dom i Köpenhamn och är helt kär, så snyggt med svart mocka och dragkedjan istället för snörning. Skönt också haha.. Dom kommer från märket Billi Bi och jag köpte dom på deras egna butik vid Ströget. Tror inte att dom har en egen affär i Sverige men vet att deras skor finns att köpa på typ Rizzo eller HÄR


Gillar

Kommentarer