Nytt i skönhetsväg

Inlägget är i samarbete med Kronans Apotek och innehåller reklamlänkar

Nu är det ju Black Week och Kronans Apotek har massor av grymma kampanjer hela den här veckan. Bland annat 40% på massor av varor och märken. Jag tänkte visa upp mina favoriter här nedan, både nya produkter men även produkter jag använt ett tag. Anger ni koden TOVE10 får ni även 10% rabatt extra på hela Black Week sortimentet!

Hårvitaminer - HÄR (40% rabatt!) / D-vitamin - HÄR (20% rabatt!)

Gud vilken vitamin-junkie jag blivit haha.. Tycker att det är så spännande och roligt. Just D vitamin tycker jag är superviktigt under hösten och något som faktiskt ger skillnad. Vi i Sverige får ju inte ofta sol under vinterhalvåret, så då är det ett bra tillskott som gör en lite piggare. Hårkontroll kommer jag ihåg att jag testade när jag var typ 15, minns tyvärr inte om det funkade men jag är peppad på att testa deras "Boost" vitaminer :-)

Färgad dagkräm - HÄR (40% rabatt!)

Jag måååååste visa er den här färgade dagkrämen som jag blivit helt besatt av. Jag älskar Lumene och framförallt deras foundations, så ville verkligen testa den här nyheten när jag såg den. Det är en färgad dagkräm kan man säga, som ska ge ett naturligt resultat med massor av lyster. Jag är hooked och den passar perfekt för min torra vinterhy. Den är ganska gel-ig i konsistensen och känns så återfuktande. Den är rätt dyr egentligen (för att vara Lumene) men denna är nu nedsatt hela 40%. Och med min kod TOVE10 får du ju även 10% extra <3

Busdroppar - HÄR (40% rabatt!)

En till ny favorit i min skönhetsskåp är dom här BUS-dropparna! Jag har tidigare använt från Clarins men måste typ säga att jag föredrar dessa? Dom känns inte lika starka och inte heller lika uttorkande som BUS kan vara. Denna är även faktiskt väldigt stor så den kommer nog räcka länge. Jag blandar ca 4 droppar med min dagkräm när jag känner att det behövs. Tycker att man ser riktigt naturligt brun och glowig ut :-) 

Pressat serum - HÄR / Dagkräm - HÄR / Ögonkräm - HÄR (alla är nedsatta 40%!)

Gillar verkligen Lumene och tycker att det är ett riktigt bra företag som främst fokuserar på naturliga ingredienser och anpassade för oss i den nordiska kylan. Den här serien har jag faktiskt aldrig sett förut men är positivt överraskad!! Förpackningarna är i glas och även om dom är lite dyrare så håller dom riktigt hög kvalité. Riktigt återfuktande och sköna på hyn.

Serum - HÄR (40% rabatt!)

Och såklart ett riktigt återfuktande serum! Innan dagkräm vill jag gärna ha en olja men det här serumet återfuktar nog. Det ser lite läskigt ut då det är typ orange/brunt haha, men det försvinner när man applicerar det. Så nöjd med detta! <3

Som sagt så är det riktigt grymma deals, 40% är ju sjukt bra rea och använder du koden TOVE10 får du 10% extra. Dom har även snabb leverans <3 Hoppas ni hittar något kul att testa, eller är de något ni verkligen behöver så passa på den här veckan! 

Gillar

Kommentarer