Nytt i skönhetsväg

Inlägget innehåller reklamlänkar

Tänkte visa er lite nytt i skönhetsväg! Eller nytt hos mig iallafall :-) Känner liksom så fort det börjar bli kallt och höst ute så behöver man rusta upp med lite bra saker för att skydda hyn, läppar och håret. 

Mask för håret - HÄR

Typ en sheetmask för håret, hur härligt låter inte det!? Mitt hår behöver fan all kärlek de kan få haha, så allt som innehåller orden "hydratation" dras jag åt. Mitt hår är ju blekt, så topparna är väldigt torra trots att jag försöker använda håroljor osv. Det här är liksom som en wrap som man sätter över håret, och ger håret massa näring. Just denna innehåller bland annat macadamiaolja och honungsextrakt. Taggad på att testa den här :-) 

Olja - HÄR

Och när vi ändå är inne på "hydratation" så måste jag visa er den här ansiktsoljan från ACO. Den ska vara extra bra för hy med märken, ärr osv. Jag har inte direkt massa ärr, men jag har faktiskt typ sämre hy än vad jag någonsin haft så jag behöver allt som ger den fukt. Jag har fått massa röda torra prickar runt munnen, och min hy är superkänslig. Så fort jag rör den så blir den typ lite röd eller irriterad. Ska iallafall ge denna en chans, priset var även väldigt bra. Har ni något mer tips mot riktigt torr och irriterad hy? <3

Läppglans - HÄR

Jag har typ tröttat helt på matta läppar, eller det har typ aldrig varit något för mig. Jag är en riktig sucker för ljusa läppglans och har alltid varit. Dock har jag saknat något som är väldigt glossy. Tills nu :-) Det här från Becca heter till och med "Glow Gloss". Det ser ju lite wierd ut med den blålila färgen, men det är genomskinligt och tar bara fram läpparnas egna färg lite extra. Plus att det ser sjukt glansigt och fint ut! 

Eos läppbalsam - HÄR

Och när vi ändå är inne på läppar vill jag visa er den här nyheten från Eos! Nämligen "Crystal" som är helt genomskinlig om man jämför med deras klassiska läppbalsam. Mina läppar har börjar bli sjukt torra och jag får nästan "sprickor" i mungiporna om jag inte återfuktar dom ordentligt. Har även hört att det kan bero på C-vitaminbrist. Men det här från Eos innehåller massa näringsrika oljor, och är även helt veganskt. 

Kapslar - HÄR

Och det mest spännande till sist! :-) Det här är typ serum-kapslar från Elisabeth Arden som jag är superspänd på att testa! Älskar allt som har med serum att göra. Såg även att det just nu var 30% på dessa ifall ni vill spana in dom! Vågar inte säga så mycket mer fakta om dom då jag tyvärr inte vet så mycket haha, men är pepp på att prova.  


Gillar

Kommentarer