Nytt i skönhetsväg + mina favoriter

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag skrev ju lite om skönhet för någon vecka sen och det verkade ni verkligen uppskatta, och jag själv tycker att det är roligt - så här kommer ett till :-) Igår fick jag hem ett stort pressutskick från Sephora med några av deras nyheter. Så här nedan har jag visat upp ett urval av det som jag blev mest sugen på att testa, och sen visar jag även upp 2 skönhetsfavoriter just nu. Hoppas ni gillar det! <3

Ögonskuggspalett - HÄR

Hur perfekt är inte den här paletten? Jag har verkligen börjat uppskatta mindre ögonskuggspaletter haha. Visst är det härligt med dom som har typ 20 färger, men ärligt talat så använder jag typ alltid samma 3 ändå haha, och jag får panik när dom tar så mycket plats. Denna är dock precis i min smak :-) Natasha Denna är helt nytt på svenska marknaden, men jag har hört massa bra om det så är taggad på att testa denna! 

Highlighter - HÄR

Och har ni inte testat Becca's highlighters så måste ni fan göra det haha. Becca är ju kända för deras grymma highlighters så jag blev superglad när jag fick hem den här senaste. Den heter "Gold Lava", dock är jag rädd att den kanske är lite för guldig för mig som är rätt blek under vintern. Tror dock den hade varit så fin till en bränna eller för er som har lite mörkare hy! Annars använder jag alltid den HÄR som är deras storsäljare.


Foundation stick - HÄR

En ny foundation från Hourglass! Det här foundation-sticket har jag verkligen sett överallt på senaste och varit sjukt peppad på att testa, så jag blev överlycklig när jag fick hem den. Jag har färgen "Golden Natural" som passar mig perfekt, den är lite gulare i färgen vilket jag gillar. Jag testade den faktiskt idag och måste säga att den fortfarande ser sjukt bra ut på hyn trots att jag sminkade mig för typ 10 timmar sen. Och den är inte alls så "hård" som man kan tro, utan jag tyckte den var superkrämig och lätt att blanda ut. 

Mascara - HÄR

Den här mascaran är inte ny, men jag kan äntligen säga att jag är tillbaka med en gammal goding <3 Ni vet när man byter produkter och testar lite andra, och sen går tillbaka till en favorit, då känner man typ "men herregud, hur kunde jag ens byta ut denna!?". Som att vara nykär på nytt haha :-) Har faktiskt fått typ 3 komplimanger för mina fransar senaste veckan bara, så då vet man att den gör någonting rätt! Den har verkligen den perfekta borsten som gör fransarna långa och separerade. 

Fuktkräm - HÄR

Jag antar att det inte bara är jag som får väldigt torr hy under hösten och vintern? Den här har jag använt ett tag nu och jag måste faktiskt säga att jag gillar den jättemycket. Jag har haft sjukt mycket problem med min hy på senaste, men med den här så känns liksom aldrig hyn "stramande" och torr. Som det står på, en riktig "aqua bomb" <3


Gillar

Kommentarer