Nytt smink

Inlägget innehåller reklamlänkar

Förra veckan beställde jag hem lite nytt smink jag har varit sugen på att testa ett tag! Tänkte visa er här nedan, det är verkligen inte mycket men tänkte ändå att det kan vara roligt :-) 

Läppenna - HÄR 

Jag har varit på jakt efter en nude läppenna ett tag men är verkligen nybörjare på just läppennor. Frågade iallafall på Instagram efter den bästa, och väldigt många tipsade om just den här från Mac. Den är i princip exakt samma färg som mina egna läppar, och det var just det jag var ute efter. Bara kunna måla dit konturer lite då jag inte har så skarpa naturligt. Är iallafall jättenöjd, konsistensen är perfekt och det ser väldigt naturligt ut.

Läppglans - HÄR

Det här läppglanset har jag använt i flera år och det är verkligen ett grymt budgettips. Dock verkar den färgen jag haft förut vara helt slut, och den här färgen jag beställde var liiite varmare än vad jag brukar ha. Men väldigt fin ändå, och kommer bli hur fin som helst i sommar. Den är tyvärr också slutsåld nu såg jag men det finns många flera färger kvar, och det är dessutom nedsatt hela 75% och kostar bara 39 kr nu. Sånt kap! 

Mascara - HÄR 

Den här mascaran fick jag lite nostalgi av! Det var en av mina första mascaror i högstadiet och jag älskade den, så jag ville verkligen beställa hem och testa den igen. Det är en perfekt vardags-mascara eller om man bara föredrar separerade och långa fransar istället för massor av volym. Tycker den är riktigt bra och det blir väldigt fint snabbt! <3 

Gillar

Kommentarer