+ och - just nu

Minustecken:

- Jag sover så himla dåligt så fort jag sover själv. Det här är verkligen något som har hållit i sig senaste året och jag börjar bli riktigt trött på det. När jag sover med F sover jag alltid jättebra, vaknar aldrig och somnar fort. Men nu när jag är tillbaka hemma igen så märker jag direkt skillnad. Det tar typ 30-60 min för mig att somna, och när jag väl somnar så vrider jag mig massor och vaknar alltid flera gånger. Vilket leder till att jag aldrig riktigt känner mig utvilad och att gå och lägga sig på kvällarna blir snarare en ångest-grej. Vad gör man!! Är så sugen på att testa dom där tyngdtäckena från Cura. 

- Det är så tråkigt att komma hem från en resa och jag känner mig tom. Vår resa till Tulum var liksom något som fick mig att längta och orka med den gråa vardagen, men nu känns det liksom som "jahapp, nu då?" och framförallt när jag och F inte har en mysig vardag tillsammans eller ens ett datum att se fram emot. Behöver ju sånt, saker att se fram emot! Förhoppningsvis kommer han hem i mars, och sen åker jag till New York igen i början på april. Men just januari, februari och mars är ju tre riktigt sega och gråa månader. 

- En annan grej som gör mig lite tom är ju när en serie man tittat på tar slut, haha. Jag har så svårt för att börja se nya serier och vill liksom veta att den verkligen är bra för att känna att det är värt att "ge sig in i". Har ni något tips på en bra serie? Helst inte allt för läskig. 

Plustecken:


+ Det börjar bli ljusare! Äntligen alltså. Nu är det faktiskt ljust när jag går upp på mornarna och ljust fram till 17 på eftermiddagen. Våren är påväg, jag känner det :-) Är det något som är viktigt för mig så är det just ljuset, jag älskar sommaren i Sverige och riktigt ljusa, långa kvällar <3

+ Jag börjar verkligen längta efter New York nu! Vi flyttar in i en ny lägenhet i början på april och fram tills dess bor F hos en kompis så därför kommer jag inte åka förrän i april. Men jag ser så mycket fram emot en vår i den staden! Våren förra året i nyc var helt fantastisk och sommaren började i princip i slutet av april, då låg jag liksom i bikini i Central Park och solade. Så jag ser fram emot att flytta in i en ny lägenhet, lära känna ett nytt område, få en vardag med F, uteserveringar och få känna mig lite inspirerad igen.

Gillar

Kommentarer